ροή ειδήσεων

Εικόνα διάλυσης η ΕΠΟ



ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΙΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Με δεδομένη την κόντρα ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, των δυο ομάδων που συμμάχησαν για την εκλογή της διοίκησης Γραμμένου στην ΕΠΟ, που πλέον είναι εχθροί, τούτο σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην Ομοσπονδία. Όλα δείχνουν ότι η ΕΠΟ δεν μπορεί να λειτουργήσει και να ασχοληθεί με σοβαρά ζητήματα του ποδοσφαίρου, καθώς προκύπτει μεγάλη σύγκρουση εντός των τειχών της, πείτε το και εμφύλιο. Μπορεί ο πρόεδρός της Βαγγέλης Γραμμένος να «φέρνει» τις σοβαρές αποφάσεις στην Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων και όχι στο ΔΣ, όμως είναι απίθανό να αντέξει μια ομοσπονδία με δυο αντιμαχόμενα μπλοκ, του βορρά και του νότου, αντίστοιχα.

Το μπλοκ του βορρά έχει την οριακή πλειοψηφία με 6-7 έδρες στο ΔΣ της ΕΠΟ, όμως αυτό δεν αρκεί. Για να πάει καλά μια ομοσπονδία χρειάζεται ομοψυχία. Από την άλλη πλευρά ο Γραμμένος δεν είναι διατεθειμένος να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του ΔΣ, βγάζοντας εκτός τον αναπληρωτή πρόεδρο, Νίκο Βακάλη που φέρεται να έχει αυξημένες αρμοδιότητες, ενώ στο περιβάλλον του Γραμμένου ανήκει και ο Τάκης Παπαχρήστος που τον κατατάσσουν στο μπλοκ της ΑΕΚ. Όμως, ούτε αυτά δείχνουν ικανά να κρατήσουν τη συνοχή στην ΕΠΟ.

Ακόμη , υπάρχει και μια πληροφορία που δεν έχει διαψευστεί, η οποία, σύμφωνα με όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, αποτελεί συνδυασμό της εσωτερικής κατάστασης στην ΕΠΟ και των τελευταίων γεγονότων. Η συγκεκριμένη πληροφορία έχει σχέση με σκέψεις του Γραμμένου για παραίτηση. «Δεν με εκφράζει αυτό το ποδόσφαιρο, θέλω να φύγω», εκμυστηρεύθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, τόσο στον πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης, Χέρμπερτ Χούμπελ, όσο και στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.

Αυτό ίσχυε χθες. Σήμερα διέρρευσε ότι ο Γραμμένος εισηγείται να μην αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα!!!

Συμπέρασμα: Μετά την Κυβέρνηση και τον Βασιλειάδη και η ίδια του η ομοσπονδία στρέφεται κατά του ποδοσφαίρου. Τίποτα δεν μας κάνει εντύπωση πλέον, αφού το ποδόσφαιρο και τη διαιτησία οι αρμόδιοι φρόντισαν να το παραδώσουν σε συγκεκριμένα επιχειρηματικά και πολιτικά συμφέροντα.

Ούτε προκαλεί εντύπωση ότι η ομοσπονδία έχασε την ευκαιρία να δείξει ότι θέλει την ανεξαρτησία του αθλήματος με το να αντιταχθεί στην κυβερνητική απόφαση για τη διακοπή του πρωταθλήματος της Superleague αφού η επιτυχία της είναι συνυφασμένη με το αν παίζεται το άθλημα και με ποιους όρους.

Χώρια που η απόφαση για προσωρινό λουκέτο αποτελεί ξεκάθαρη παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο και τα περί κινδύνου της δημόσιας ασφάλειας δεν πείθουν ούτε τα παιδάκια του νηπιαγωγείου. Θα ήταν πιο πιστευτοί για τις προθέσεις τους, αν στρέφονταν μόνο κατά του Σαββίδη και του ΠΑΟΚ και όχι εναντίον του συνόλου του ποδοσφαίρου. Όμως, που να τολμήσουν;

Όπως αναφέρουμε στην Ομοσπονδία υπάρχουν δυο αντιμαχόμενα μπλοκ. Οι επτά που ανήκουν στο μπλοκ του ΠΑΟΚ είναι οι: Ευάγγελος Γραμμένος (Πρόεδρος ΕΠΟ), Κωνσταντίνος Βρακάς (Πρόεδρος ΕΠΣ Ηπείρου), Παναγιώτης Διακοφώτης (Πρόεδρος ΕΠΣ Δωδεκανήσου), Περικλής Λασκαράκης (Πρόεδρος ΕΠΣ Θεσσαλίας), Γιώργος Χατζησαρόγλου (Πρόεδρος ΕΠΣ Δράμας), Αστέριος Αντωνίου (Πρόεδρος ΕΠΣ Πέλλας), Γιώργος Πανίδης (Πρόεδρος ΕΠΣ Ξάνθης).

Στο μπλοκ της ΑΕΚ είναι οι: Παναγιώτης Δημητρίου (Πρόεδρος ΕΠΣ Αθηνών), Νικόλαος Βακάλης (Πρόεδρος ΕΠΣ Σάμου), Παναγιώτης Παπαχρήστος (Πρόεδρος ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας), Σταύρος Ψαρόπουλος (Πρόεδρος ΕΠΣ Λέσβου), Λεωνίδας Θωμαΐδης (Προτάθηκε από ΕΠΣ Αθηνών).

Μια τελευταία πληροφορία αναφέρει ότι ο ταμίας κ. Λασκαράκης «κατηφόρισε» στο μπλοκ του νότου…

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *