ροή ειδήσεων

Θάνατος φοιτητή Κάλυμνος: «Σκηνοθετημένη η πτώση του Νίκου για να φανεί ως ατύχημα»



Αποφασισμένη η οικογένειά του να βρει την αλήθεια για το θάνατο του παιδιού - Υποστηρίζουν ότι οι δολοφόνοι ήταν πάνω από ένας


Αναπαράσταση θα ζητήσει η οικογένεια του φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου, προκειμένου να αποδειχθεί ότι ο άτυχος νεαρός δολοφονήθηκε.


Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το αίτημα για αναπαράσταση θα κατατεθεί από τον δικηγόρο της οικογένειας του άτυχου φοιτητή στον Εισαγγελέα Ρόδου τις επόμενες ημέρες. Ο θάνατός του σε βράχο στην Κάλυμνο παραμένει μυστήριο.

Ήταν ατύχημα ή δολοφονία; Η σορός του ήταν στο σημείο που βρέθηκε στην περιοχή Λαγκά ή τον μεταφέρανε; Έχει κατάγματα που θα δικαιολογούσαν την πτώση ή τελικά δεν έχει;
Σκηνοθετημένη πτώση ο θάνατος του φοιτητή

Ο θείος και νονός του Νίκου Χατζηπαύλου ισχυρίζεται ότι κάποιοι σκηνοθέτησαν την πτώση του, προκειμένου να φανεί σαν ατύχημα. Πιστεύει ότι οι δολοφόνοι ήταν πάνω από ένας.

Αυτό που ενισχύει το σενάριο του εγκλήματος σύμφωνα με την οικογένεια είναι ότι τρία προσωπικά αντικείμενα του Νίκου Χατζηπαύλου, - το φούτερ του, το παπούτσι του και το κομποσκοίνι του- εμφανίστηκαν ως δια μαγείας ελάχιστα μέτρα από τη σορό του την ίδια ημέρα που βρέθηκε και ο άτυχος φοιτητής. Διασώστες εθελοντές ακόμα και ο σκύλος της ΕΜΑΚ είχαν ελέγξει την περιοχή για ώρες και όμως δεν είχαν εντοπίσει κάτι.

Οι δικηγόροι της οικογένειας περιμένουν το πόρισμα των ιατροδικαστών που έχουν ορίσει. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο θάνατος του άτυχου φοιτητή ήταν ακαριαίος και δεν έχει ούτε ένα κάταγμα.



newsbomb.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *