ροή ειδήσεων

Δημοτικός υπάλληλος κρατούσε οκτώ μήνες «όμηρους» δυο ξαδέλφια του (βίντεο)



Μία απίστευτη υπόθεση ομηρίας που φαίνεται να αφορά υπάλληλο του δήμου Ωραιοκάστρου στην τεχνική υπηρεσία, αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα. Ο δημοτικό υπάλληλος υπάλληλος Γ.Κ που είχε μετατρέψει το σπίτι του σε φυλακή, συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου, έπειτα από αστυνομική επιχείρηση, μετέδωσε ο ΣΚΑΪ. Η επιχείρηση έγινε έπειτα από καταγγελία 47χρονου, ο οποίος ανέφερε στην αστυνομία ότι ο 58χρονος κρατούσε τον ίδιο και την 48χρονη αδελφή του χωρίς τη θέλησή τους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 58χρονος είχε καταφέρει να οδηγήσει τους συγγενείς του από τις Σέρρες που έμεναν, στο διαμέρισμά του στο κέντρο της πόλης, όπου τα πρωινά τους κρατούσε δεμένους με χειροπέδες στα χέρια και τάιρ απ καλωδίων στα πόδια ως το βράδυ που τους έλυνε, όταν γυρνούσε σπίτι. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης συχνά αποσπούσε χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό του ξαδέλφου του, ένα ποσό το οποίο αγγίζει τα 63.000 ευρώ, εκβιάζοντας ότι θα κάνει κακό στην ξαδέλφη τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 58χρονος φέρεται να κρατούσε εκεί δύο ξαδέλφια του για 6-8 μήνες.

Ο δημοτικός υπάλληλος συνελήφθη από τους άνδρες του τμήματος ασφαλείας του δήμου Ωραιοκάστρου και οδηγήθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Πλέον, η αστυνομία παίρνει καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *