επικαιρότητα

Ως άσκηση ανακατάληψης των Ιμίων είδαν τα τουρκικά ΜΜΕ τον «Πυρπολητή»Μεγάλη δημοσιότητα έλαβε σε τουρκικά ΜΜΕ, η άσκηση «Πυρπολητής» των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Όπως μεταδίδει η Καθημερινή, ένα από τα μεγαλύτερα τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα το NTV διέκοψε μάλιστα το πρόγραμμα του και μετέδωσε με έκτακτο δελτίο την είδηση της άσκησης, παρουσιάζοντάς την ως άσκηση «ανακατάληψης των Ιμίων».


Σκοπός της άσκησης που πραγματοποιήθηκε χθες στα βορειοδυτικά της Ρόδου, ήταν να δοκιμαστεί η ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων για να αντιμετωπιστεί ένα ακραίο σενάριο στο Αιγαίο, όπως η ανακατάληψη μιας βραχονησίδας.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Πριν λίγο δέχτηκα επίθεση από 2 ατομα πατέρα γιο διότι είπα στον πατέρα ότι είναι παράνομο να έχει το σκυλί του στον δρόμο και να οδηγάς με το αμάξι κρατώντας με σκοινί και κάλεσε τα παιδιά του και κατόπιν αυτού πατέρας και γιος μου έκαναν αυτο εγινε στο φαληρακι πηγαίνοντας για να παραλάβω που σχολουσε απο ξενοδοχείο και τον ειδα να μπαίνειπρος γυμνιστές επίθεση και ο γιος με χτύπησε με μπουνιά στο αυτί

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά