επικαιρότητα

Τουρισμό στα...hotspot της Ελλάδας προσφέρει ο GuardianΗ βρετανική εφημερίδα Guardian προσφέρει στους αναγνώστες της επταήμερες διακοπές στην Ελλάδα ώστε να δουν από κοντά όπως αναφέρει το δημοσίευμα τις συνέπειες της οικονομικής και της προσφυγικής κρίσης στη χώρα.Στο δημοσίευμα που έχει τίτλο "Η Ελλάδα & Το Ευρώ" σημειώνεται μεταξύ άλλων ότι η περιήγηση στην Ελλάδα θα ξεκινήσει από τους αμπελώνες στο νησί της Σάμου στο οποίο αναφέρει ότι κατέφθασε μεγάλος αριθμός προσφύγων και θα καταλήξει στην Αθήνα.


Στο πρόγραμμα του ταξιδιού περιλαμβάνονται η συζήτηση με ανθρώπους από ΜΚΟ, η επίσκεψη στην Πλατεία Συντάγματος και η συζήτηση με δημοσιογράφους, η επίσκεψη στο Λιμάνι του Πειραιά στο οποίο βρέθηκε μεγάλος αριθμός προσφύγων και η συζήτηση με οικογένειες Ελλήνων σχετικά με το πόσο τους επηρέασε η οικονομική κρίση.


Η τιμή του ταξιδιού είναι στις 2.500 στερλίνες ανά άτομο και έχει προγραμματιστεί για τον Μάρτιο του 2019.
Πηγή πληροφοριών: holidays.theguardian.com

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ο καθηγητής που μιλησε στην εκπομπη " Επιλογες" της ΕΡΤ 1 για την δολοφονία της Ελενης, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω αχάριστος. Η Κοινωνία της Ρόδου ποναει και το βλέπουμε καθημερινά σε συζητήσεις μεταξυ μας αλλά και στα ΜΚΔ. Τα λόγια του προσβάλουν τον Ροδιακη λαό.

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά