ροή ειδήσεων

25.000 Ρώσοι τουρίστες φέτος στη Ρόδο μέσω Tez Tour



Εικοσιπέντε χιλιάδες ρώσους τουρίστες, 5.000 περισσότερους από πέρυσι, θα διακινήσει φέτος στη Ρόδο ο ρώσος τουρ οπερέιτορ TEZ TOUR.

Αυτό έγινε γνωστό σε συνάντηση που είχε ο γενικός διευθυντής της TEZ TOUR Ελλάδας, κ. Μανόλης Απλαδενάκης με το δήμαρχο Ρόδου, κ. Φώτη Χατζηδιάκο.

Σκοπός της συνάντησης η οποία έγινε με τη συμμετοχή του συνεργάτη της TEZ TOUR Ρόδου Γιώργου Ζαχαράκη ήταν οι προοπτικές για το 2018 και η προώθηση της συνεργασίας με τη Ρόδο.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι οι αφίξεις συνεχίζουν την αυξητική τάση ωστόσο τα προβλήματα με τη θεώρηση της βίζας δεν έχουν επιλυθεί, κι έτσι δεν έχει κερδίσει η χώρα μας το στοίχημα για τη Ρώσικη αγορά.

Ο δήμαρχος δήλωσε ότι παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στον αερολιμένα Ρόδου με δεδομένες τις υποσχέσεις της Fraport για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων και τον περιορισμό των καθυστερήσεων κατά την άφιξη και αναχώρηση των επισκεπτών.

Αναλυτική συζήτηση έγινε για τις αεροπορικές συνδέσεις της TEZ TOUR από χώρες της Βαλτικής και την προοπτική της Ρόδου.

«Είμαστε έτοιμοι να παράσχουμε οποιαδήποτε διευκόλυνση για την ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος και την προσέλκυση νέων τουριστικών αγορών» τόνισε ο δήμαρχος.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *