ροή ειδήσεων

Συνέβει στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου -Όταν οι διαιτητές γράφουν την αλήθεια



Ένα περιστατικό που έχει πολλές ομοιότητες με οτι συνέβει στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, που ουδέποτε ξεκίνησε (το κέρδισε στα χαρτιά ο Ολυμπιακός) και αυτό με την ΑΕΚ που διεκόπη στο 90’ όταν το σκορ ηταν 1-0, όπως αναφέρει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Κομίνης, σημειώθηκε στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Και αξίζει νομίζουμε τον κόπο να δούμε πως το διαχειρίστηκαν η πειθαρχική επιτροπή και ο διαιτητής ο κ. Νίκος Διακοφιλίππης της ΕΠΣΔ.

Στο 89’ στον αγώνα του Ηρακλή Λάρδου, με τον ΑΣ Τήλου και ενω το σκορ μέχρι εκεινη τη στιγμή ηταν 3-3 η γηπεδούχος ομάδα ο Ηρακλής σημειώνει και τέταρτο τέρμα. Μέσα στους πανηγυρισμούς τρεις φίλαθλοι της ομάδας που πηρε προβάδισμα στο σκορ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να αντιδράσει ποδοσφαιριστής του ΑΣ Τήλοι και οι νεαροί φίλαθλοι να τον κτυπήσουν.

Ο διαιτητής κάλεσε τον γιατρό του αγώνα για τις πρώτες βοήθειες στον παίκτη και αποσύρθηκε με τις ομάδες στα αποδυτήρια.

Δέκα λεπτά αργότερα κάλεσε τις δυο ομάδες να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί το παιχνίδι με τον ΑΣ Τήλοι όμως να αρνείται να επιστρέψει λόγω του τραυματισμού του ποδοσφαιριστή του από τους τρεις φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας, ο οποίος μάλιστα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Ετσι το παιχνίδι διεκόπη με τον διαιτητή κ. Νίκο Διακοφιλιππή να αναφέρει στο φύλλο αγώνα τα πραγματικά περιστατικά.

Το φύλλο αγώνα εκδικάστηκε από την πειθαρχική επιτροπη της ΕΠΣ Δωδεκανήσου η οποία εφάρμοσε στο ακέραιο τον ΚΑΠ. Τιμώρησε με τρεις αγωνιστικές την έδρα του Ηρακλή Λάρδου για την είσοδο φιλάθλων του στον αγωνιστικό χώρο και βίαια απώθηση παίκτη της αντιπαλου ομάδας, κατακύρωσε όμως τον αγώνα υπερ της γηπεδούχου (του Ηρακλή) με 3-0, ενω αφαίρεσε και 10 βαθμούς απότον ΑΣ Τήλοι επειδή αρνήθηκε να συνεχίσει τον αγώνα.

Αυτά συμβαίνουν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και όταν οι διαιτητές γράψουν τα πραγματικά περιστατικά και δεν αφήνουν παραθυράκια.

Το θέμα βέβαια έχει και συνέχεια.

Ο ΑΣ Τήλοι προσέφυγε στο εφετείο και η υπόθεση θα εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό, στην ΕΠΟ, δηλαδή από τον κ. Σκουτέρη που εκδίκασε και τις εφέσεις του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Θα έχει ενδιαφέρον λοιπόν να δούμε τι απόφαση θα πάρει κι αν ανατρέψει αυτή της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *