ροή ειδήσεων

Οι καμπάνες στα Μαριτσά και τα Καλαβάρδα χτυπούν και πάλι! Τι αναφέρεται σε σχετικό δελτίο της Αστυνομίας



Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων, αλλά και στη Δημοτική Κοινότητα Καλαβαρδών, ο εντοπισμός του 40χρονου δράστη, (ο οποίος, σημειωτέον, κατάγεται από περιοχή της Κρήτης), που πήγε και αφαίρεσε τρεις καμπάνες από εξωκλήσια!


Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που απέστειλαν συγχαρητήρια μηνύματα στον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, κ. Θέμη Καλαμάτα, (αυτός με τη σειρά του ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και όλους όσους με κάθε τρόπο βοήθησαν στον εντοπισμό του δράστη), για το αίσιο τέλος που είχε η υπόθεση.


Από την πλευρά της Αστυνομίας, πάντως, αναφέρονται τα εξής:


Εξιχνίαση κλοπής στη Ρόδο


Την 20-04-2018 εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού τρεις περιπτώσεις κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου ημεδαπού, ο οποίος όπως διακριβώθηκε το χρονικό διάστημα από 10-04-2018 έως 14-04-2018 αφαίρεσε τρεις καμπάνες από Ιερούς Ναούς και εξωκλήσι στις Δημοτικές Ενότητες Καμείρου και Πεταλούδων στη Ρόδο. Οι αφαιρεθείσες καμπάνες εντοπίστηκαν σε μάντρα ανακυκλώσιμων υλικών, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους υπευθύνους των Ιερών Ναών.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *