επικαιρότητα

Ατύχημα στη Formula 1 - Η Ferrari του Ραϊκόνεν έσπασε το πόδι μηχανικού (βίντεο)Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται μηχανικός της ομάδας της Ferrari ο οποίος υπέστη κάταγμα στο πόδι στη διάρκεια του Γκραν Πρι στο Μπαχρέιν.

Ο Φραντσέσκο Τσιγκορίνι ήταν μεταξύ των μηχανικών που άλλαζαν το πίσω αριστερό λάστιχο της Ferrrari του Φινλανδού οδηγού, Κίμι Ραϊκόνεν, όταν άγνωστο γιατί το αυτοκίνητο ξεκίνησε χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η αλλαγή με αποτέλεσμα το πόδιο του μηχανικού να εγκλωβιστεί κάτω από το λάστιχο και να σπάσει.

Ο πρόεδρος της Ferrari εξέφρασε τη θλίψη του για το περιστατικό. «Πάνω από όλα ευχόμαστε στον μηχανικό μας ταχεία ανάρρωση και ελπίζουμε να βρίσκεται σύντομα κοντά μας», δήλωσε ο Σέρτζιο Μαρκιόνε.

Σύμφωνα με τον Ραικόνεν η ομάδα είχε δώσει το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει. «Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι όταν βλέπω πράσινο φως ξεκινάω. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι συνέβη» ανέφερε στη δήλωσή του μετά το τέλος του αγώνα ο Φινλανδός οδηγός.

Σημειώνεται ότι οι διοργανωτές του αγώνα επέβαλαν πρόστιμο 50.000 ευρώ στην ιταλική ομάδα για μη ασφαλή έξοδο από τα πιτ, ενώ για τον ίδιο ακριβώς λόγο είχε επιβληθεί πρόστιμο στην ομάδα και στη διάρκεια της προπόνησης.

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: γελανε και οι πετρες με την απαγορευση στα σχολεια σήμερα... καλύτερη μερα δεν γινόνατε

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης