επικαιρότητα

Η Ρόδος στην Έκθεση “Greek Panorama” στην ΚύπροΜε στόχο τη δυναμική προσέγγιση της τουριστικής αγοράς της Κύπρου αλλά και την προώθηση των τοπικών προϊόντων της Ρόδου, η Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου θα συμμετάσχει στην 1η υπαίθρια έκθεση της Ελλάδας στην Κύπρο, την “Greek Panorama”, που θα πραγματοποιηθεί στις 5-6 Μαΐου 2018 στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού.

Πρόκειται για την πρώτη και μοναδική έκθεση για τον ελληνικό τουρισμό, πολιτισμό και γαστρονομία στη Μεγαλόνησο, την οποία διοργανώνει η North Events σε συνέχεια των επιτυχημένων αποκλειστικών εκθέσεων “Panorama” που διοργανώνει για την Ελλάδα στην Πολωνία, τη Σουηδία, τη Ρουμανία και την Αμερική.

Η Λεμεσός είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη και το κυριότερο λιμάνι της Κύπρου, κέντρο παραγωγής κρασιού και ένα πολύ ζωντανό θέρετρο που περιλαμβάνει το πολιτιστικό και ιστορικό κέντρο του κάστρου και το εμπορικό κέντρο της παλιάς πόλης.

Την ίδια περίοδο από τις 3-6 Μαίου 2018 θα πραγματοποιηθεί και το μεγαλύτερο Boat Show της Κύπρου, το οποίο πέρυσι συγκέντρωσε 20.000 επισκέπτες.

Η έκθεση “Greek Panorama” αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες, οι οποίοι θα ενημερωθούν για διακοπές στην Ελλάδα, για μεγάλες προσφορές από ταξιδιωτικά γραφεία και θα δοκιμάσουν ελληνικά προϊόντα. Αξίζει να σημειωθεί ότι 540.000 Κύπριοι επισκέφθηκαν την Ελλάδα το 2016.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν πολιτιστικά και γαστρονομικά δρώμενα όπως παραδοσιακοί χοροί της Ελλάδος, διαγωνισμοί μαγειρικής και γευσιγνωσίες ελληνικών προϊόντων. Τέλος, στους επισκέπτες θα μοιραστούν 1.000 δενδρύλλια ελιάς.

Καλούνται λοιπόν οι επιχειρηματίες του νησιού που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 1η υπαίθρια έκθεση “Greek Panorama” της Ελλάδας στην Κύπρο, να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα: 22410 35240 και 22410 35945 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση tourism@rhodes.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να δηλώσουν τη φυσική τους παρουσία ως εκπρόσωποι φορέα ή της επιχείρησής τους θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου στα προαναφερόμενα τηλέφωνα και email.

Όσοι επιθυμούν να αποστείλουν υλικό τουριστικής προβολής θα πρέπει να το παραδώσουν στο κεντρικό γραφείο της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου το αργότερο μέχρι τις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Μαϊου 2018.ΠΗΓΗ WWW.MONEY-TOURISM.GR

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Σχέδιο νόμου για «κούρεμα» των οφειλών που έχουν οι επιχειρήσεις προς την εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες, επεξεργάζεται η κυβέρνηση.
Mα τι ''μακάκες'' πρέπει να είμαστε όσοι καθόμαστε και πληρώνουμε κανονικά τις οφειλές μας . Μήπως πρέπει να το σκεφτούμε καλύτερα ;;;

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά