ροή ειδήσεων

Ανάσα για τον ΠΑΟ - Η UEFA έδωσε παράταση για τις άδειες



Η UEFA έδωσε παράταση 15 ημερών στις ομάδες για την κατάθεση του φακέλου αδειοδότησης στην ΕΠΟ, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τους διοικούντες την ΠΑΕ Παναθηναϊκός που διέρρευσαν την είδηση.

Πάντως η ελληνική ομοσπονδία ποδοσφαίρου δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει την πληροφορία, όμως φέρεται να έχει ειδοποιηθεί σχετικά για το θέμα η «πράσινη» ΠΑΕ.

Η χρονική παράταση διάρκειας 15 ημερών δεν λύνει το οικονομικό προβλημα καμίας ΠΑΕ, όμως δίνει μια «ανάσα» για τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων που έχουν, ώστε να πάρουν την απαραίτητη αδειοδότηση.

Επικυρώθηκε η 15νθήμερη παράταση απο την ΕΠΟ

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ επικύρωσε την 15νθήμερη παράταση στις ΠΑΕ της Super League αναφορικά με την τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, μετά από έγκριση της UEFA στο αίτημα της ελληνικής πλευράς, η προθεσμία για την τακτοποίηση οφειλών μεταφέρεται από τις 31 Μαρτίου στις 16 Απριλίου, με υποχρέωση προσκόμισης των σχετικών παραστατικών εξόφλησης ως τις 19 Απριλίου.

Σημειώνεται ότι η παράταση αυτή αφορά αποκλειστικά την αδειοδότηση για τις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς για τη συμμετοχή στα ευρωπαϊκά κύπελλα η προθεσμία έληξε το Σάββατο (31/3) και όλα τα σχετικά έγγραφα πρέπει να κατατεθούν ως αύριο (3/4).

Παράλληλα όμως, η ΕΠΟ αποφάσισε να δώσει δεκαήμερη παράταση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας αδειοδότησης για τις εγχώριες διοργανώσεις, η οποία μετατίθεται από τις 30 Μαϊου για τις 10 Ιουνίου. Οπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, η παράταση αποφασίστηκε «... προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία εξασφάλισης νέου τηλεοπτικού συμβολαίου για το σύνολο των ΠΑΕ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

«Συνεδρίασε σήμερα η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κι έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

"Κατόπιν της απαντητικής επιστολής της ΟΥΕΦΑ, σε σχετικό ερώτημα μετά από αίτημα της Super League, αναφορικά με την παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας της 31ης/3/2018 για τακτοποίηση ενδεχόμενων οφειλών, καθώς και της αντίστοιχης για την ολοκλήρωση της εγχώριας διαδικασίας αδειοδότησης, αποφασίζονται:

α) η παράταση της ημερομηνίας της 31ης/3/2018 για τακτοποίηση ενδεχόμενων οφειλών έως την 16η/4/2018, με υποχρέωση προσκόμισης των σχετικών παραστατικών μέχρι την 19η/4/2018, αποκλειστικά για την εγχώρια διαδικασία αδειοδότησης. Η καταληκτική ημερομηνία για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις παραμένει η 31η/3/2018 και η 3η/4/2018 για την προσκόμιση των παραστατικών. Κανένα έγγραφο δεν θα γίνει αποδεκτό για την αξιολόγηση των φακέλων αναφορικά με τις ευρωπαϊκές οργανώσεις πέρα της παραπάνω ημερομηνίας, και

β) η παράταση της ημερομηνίας ολοκλήρωσης της εγχώριας διαδικασίας αδειοδότησης (30/5/2018) έως την 10η/6/2018, προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία εξασφάλισης νέου τηλεοπτικού συμβολαίου για το σύνολο των ΠΑΕ."».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *