ροή ειδήσεων

Με πόλεμο για τα δικαιώματά τους στο Αιγαίο απειλούν τώρα οι Τούρκοι

Δηλώσεις του τούρκου αρχηχού των ενόπλων δυνάμεων



Τη ρητορική της έντασης συνεχίζει η Τουρκία με τον αρχηγό των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων Χουλουσί Ακάρ να δηλώνει πως οι Ένοπλες Δυνάμεις της Τουρκίας θα προστατεύσουν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των Τουρκοκυπρίων αλλά και της Τουρκίας στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο.

Ο Χουλουσί Ακάρ προχώρησε στις παραπάνω δηλώσεις κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής άσκησης «Εφες 2018» στη Σμύρνη - όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης - η οποία κορυφώνεται την Πέμπτη.


Συγκεκριμένα ο Ακάρ δήλωσε πως οι ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας «θα συνεχίσουν να προστατεύουν και να διατηρούν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της Τουρκίας και της τουρκικής Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ανατολική Μεσόγειο, και να παραμείνουν εγγύηση ειρήνης και ασφάλειας προς την κατεύθυνση των διεθνών εγγυήσεων και των συνθηκών της Συμμαχίας στο Κυπριακό νησί».

Και πρόσθεσε πως σε αυτό το πλαίσιο, οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, τόσο στο Αιγαίο Πέλαγος όσο και στην Ανατολική Μεσόγειο, θα λάβουν τα απαραίτητα μέτρα με αποφασιστικότητα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *