επικαιρότητα

Τι συμβαίνει στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου;Προβληματισμό δημιουργεί η εικόνα του αεροδρομίου «Διαγόρας» της Ρόδου, καθώς στην έναρξη της νέας σαιζόν, φαίνεται να υπάρχουν δυσλειτουργίες, που δεν «αρμόζουν» σε ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή αεροδρόμια της χώρας.


Πιο αναλυτικά και δεδομένου ότι πριν 10 περίπου μήνες σε ρεπορτάζ του money-tourism.gr, είχε επισημανθεί σοβαρό θέμα ασφαλείας στους ελέγχους επιβατών, σύμφωνα με καταγγελία που έχει γίνει στην Fraport, το προηγούμενο Σάββατο, υπήρξε πάλι αντίστοιχο συμβάν, ενώ και το επίπεδο εξυπηρέτησης των επιβατών, δεν ήταν στο επίπεδο που θα έπρεπε.

Συγκεκριμένα, επιβάτης που πραγματοποίησε ολιγόωρο ταξίδι στην Ρόδο, από λάθος ξέχασε στην χειραποσκευή του ένα κουτί αναψυκτικού Coca Cola light, 330 ml, που είχε αγοράσει στο αεροδρόμιο της Αθήνας, μετά τον έλεγχο αποσκευών. Κατά τον έλεγχο ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Ρόδου, το κουτί δεν εντοπίστηκε και όταν εισήλθε στο αεροσκάφος, αντιλήφθηκε την ύπαρξη του κουτιού στην τσάντα του.


Παράλληλα, με ελάχιστες πτήσεις το πρωί του Σαββάτου, η ουρά στον «σαλίγκαρο» ήταν πολύ μεγάλη, ενώ αρνητικά σχόλια προκάλεσε η άρνηση υπαλλήλου να επιτρέψει σε νεαρό ζευγάρι Άγγλων με νεογέννητο μωρό να περάσουν τον έλεγχο κατά προτεραιότητα.
Μάλιστα Έλληνες επιβάτες επεσήμαναν στην υπάλληλο ότι επιβάτες με μωρά, έχουν προτεραιότητα, αλλά η ίδια απάντησε ότι δεν έχει τέτοια εξουσιοδότηση. Άλλη δε υπάλληλος, χωρίς καμία πινακίδα ή φωτεινή ένδειξη και μόνο στα ελληνικά, κατεύθυνε επιβάτες στο νέο τέρμιναλ, το οποίο όμως είναι κλειστό…

Ανώτατο στέλεχος της Fraport, στον οποίο τέθηκαν υπόψη τα δεδομένα, τόνισε: «Και τα 3 θέματα διερευνώνται, έχοντας αποδεχθεί το face value της καταγγελίας, όπως κάνουμε σε κάθε περίπτωση. Ωστόσο, πρέπει να τονισθεί, ότι το αεροδρόμιο έχει πιστοποιηθεί για τις διαδικασίες ασφαλείας και γίνονται συνεχείς και αυστηροί έλεγχοι, από όλους τους αρμόδιους φορείς. Όσον αφορά στην εξυπηρέτηση επιβατών με μωρά, είναι λάθος του προσωπικού, καθώς υπάρχουν σαφείς οδηγίες για εξυπηρέτησή τους κατά προτεραιότητα. Τέλος, το νέο τέρμιναλ δεν λειτουργεί, καθώς γίνονται εργασίες».ΠΗΓΗ WWW.MONEY-TOURISM.GR

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά