ροή ειδήσεων

Συγκρότηση σε σώμα για το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων



Την Δευτέρα 30 Απριλίου 2018 και ώρα 15:00 η νεοεκλεγείσα Διοίκηση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου πραγματοποίησε συνεδρίαση με μοναδικό θέμα την συγκρότηση σε σώμα. Έτσι μετά από ψηφοφορία η νέα Διοίκηση έχει ως εξής:



ΠΡΟΕΔΡΟΣ Σταμούλης Αθανάσιος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ψαρομπάς Αναστάσιος

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Καντής Γεώργιος

ΑΝΑΠΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Κακούλης Τσαμπίκος

ΤΑΜΕΙΑΣ Ανθούλας Χρήστος

ΑΝΑΠΛ. ΤΑΜΕΙΑΣ Σκάλτσας Φώτιος

ΜΕΛΗ 

Ζαϊρης Σάββας

Μπιλλιάς Θαρρενός

Χατζηχριστοδούλου Βασίλειος

Τσουρούτης Μιχαήλ

Παττελάκη Τσαμπίκα


Επιπλέον, η πλειοψηφία της νέας Διοικησης του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων θέλει να ευχαριστήσει θερμά όσα από τα μέλη του συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και συνέβαλαν στην ανάδειξη της νέας Διοικησης, της νέας εξελικτικής επιτροπής καθώς και στην ανάδειξη των αντιπροσώπων στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου αλλά και στην ΠΟΕΕΥΤΕ (Ομοσπονδία του κλάδου), και θέλει να διαβεβαιώσει όλους τους εργαζόμενους ότι θα πραγματοποιήσει την κάθε δυνατή προσπάθεια για την προάσπιση και την διατήρηση όλων των εργατικών μας δικαιωμάτων.

Τέλος, καλεί όλα τα μέλη του Σωματείου να συμμετάσχουν στην πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Μάιου 2018 στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου στις 10:00 π.μ. Στα πλαίσια τιμής και εορτασμού αυτής της μεγάλης ημέρας αγώνα των εργατών, το ΕΚΡ σε συνεργασία με την Α΄ ΕΛΜΕ ΔΩΔ/ΣΟΥ και την Δ/ΝΣΗ Β΄/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ θα παρουσιάσει στο ισόγειο του Εργατικού Κέντρου, Έκθεση Ζωγραφικής με θέμα «ΕΙΡΗΝΗ – ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ» αποτελούμενη από έργα μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων της Ρόδου. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά και Ροδίτες καλλιτέχνες.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *