ροή ειδήσεων

Συνέλαβαν δήμαρχο και αντιδήμαρχο για τα σκουπίδια

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ



Ο δήμαρχος Κέρκυρας, Κώστας Νικολούζος και ο αντιδήμαρχος Σπύρος Ασπιώτης συνελήφθησαν το πρωί της Κυριακής.

Οι δυο τους, παρουσία αρκετών δημοτικών συμβούλων, επιχείρησαν να δώσουν εντολή σε απορριμματοφόρα να εναποθέσουν απορρίμματα στο Β’ Κύτταρο του ΧΥΤΑ, που έχει κλείσει από το 2016.

Κάτοικοι αντέδρασαν και υπέβαλαν μήνυση και με εντολή εισαγγελέα ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος συνελήφθησαν, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος τους.

Η αντιδήμαρχος Κέρκυρας Νόνη Μάστορα δήλωσε στο ΑΠΕ ότι «ο δήμαρχος και κλιμάκιο αντιδημάρχων προέβησαν το πρωί στον ΧΥΤΑ Τεμπλονίου προκειμένου να εξετάσουν την κατάσταση που βρίσκεται ο ΧΥΤΑ», χωρίς όπως τόνισε «να υπάρχει η πρόθεση, εκ μέρους της δημοτικής Αρχής, να επιρριφθούν απορρίμματα στο "κλειστό" κύτταρο του ΧΥΤΑ Τεμπλονίου».

Στην Αστυνομική Διεύθυνση έχουν σπεύσει αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής Αρχής του κ. Νικολούζου, καθώς επίσης η πρόεδρος και τα μέλη του Πολιτιστικού συλλόγου Τεμπλονίου.

Η προανάκριση συνεχίζεται, ενώ στην Αστυνομική Διεύθυνση προσήχθη και κάτοικος του Τεμπλονίου που προκάλεσε φθορές σε όχημα του δήμου.


iefimerida.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *