ροή ειδήσεων

Πρωτόγνωρο αυτό που συνέβη χθες με την παρουσία του Στέλιου Κρητικού στο γήπεδο της Κρεμαστής!



Ανάμεσα στα «ωραία» της χθεσινής γιορτής του Φοίβου Κρεμαστής, ήταν, αναμφισβήτητα, η παρουσία του Στέλιου Κρητικού! Ενός ανθρώπου που κατάφερε μέσα σε μερικά χρόνια να γίνει πασίγνωστος αλλά και πολύ αγαπητός!


Χαρακτηριστικό, λοιπόν, ήταν το γεγονός, ότι, χθες, με το που «έκανε» αισθητή την παρουσία του στο γήπεδο, άρχισε να δέχεται «επίθεση» από πιτσιρικάδες αλλά κι από μεγαλύτερους σε ηλικία, πολλοί από τους οποίους κρατούσαν τα παιδιά τους και ζητούσαν από τον Στέλιο να φωτογραφηθούν μαζί τους! Μάλιστα, για να φτάσει από την είσοδο του γηπέδου στα αποδυτήρια της ομάδας έκανε αρκετή ώρα! Όπως επίσης, κι όταν ακόμη έπαιζε μπάλα, κάποιοι περίμεναν πότε θα βγει για να πάρουν μια αφιέρωση ή μια φωτογραφία.




Σε γενικές γραμμές, ήταν πολύ εύστοχη η απόφαση του Δ.Σ. του Φοίβου να καλέσει στις εκδηλώσεις τον Στέλιο Κρητικό, ο οποίος ευγενέστατα ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση. Άλλωστε, για όσους το γνωρίζουν, ο Στέλιος μεγάλωσε στο νησί μας, ήταν ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, (το έδειξε και χθες, παρά τα... «μπόλικα» χρονάκια του), καθώς, επίσης, και με πολύ καλή φυσική του κατάσταση. (Ας μην ξεχνάμε ότι, συμμετείχε και μάλιστα μ΄ επιτυχία στο survivor, που αποτέλεσε αιτία για να «εκτοξευτεί» η δημοτικότητά του!)

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *