ροή ειδήσεων

Άρχισε ο «κυβερνοπόλεμος» Ελλάδας - Τούρκιας: «Έλληνες, θα σας ρίξουμε στη θάλασσα»



Προκλητικό «χτύπημα» Τούρκων χάκερς στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων με απειλές κατά του ελληνικού λαού - Σε συναγερμό οι ελληνικές Αρχές


Θύμα Τούρκων χάκερ έπεσε η κεντρική ιστοσελίδα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων στις 11:00 το βράδυ της Δευτέρας (30/04) - Τι ανέφεραν στο απειλητικό τους μήνυμα


Σε ένα νέο περίεργο περιστατικό που ανεβάζει επικίνδυνα το θερμόμετρο της έντασης στις ήδη τεταμένες σχέσεις μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας προχώρησε όπως φαίνεται το βράδυ της Δευτέρας (30/04/2018) η Τουρκία.


Τούρκοι χάκερς επιτέθηκαν στην ιστοσελίδα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, αναρτώντας μήνυμα με το οποίο κατηγορεί την Ελλάδα ότι «υποστηρίζει» το κίνημα του Γκιουλέν και υποθάλπτει τρομοκράτες.

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, οι χρήστες του πρακτορείου που έμπαιναν στην αρχική σελίδα αντίκριζαν ένα μήνυμα στα τουρκικά και στα αγγλικά με απειλές κατά της Ελλάδας.



Το μήνυμα ανέφερε: «Ελλάδα ξεχνάς γρήγορα, ρίξαμε στη θάλασσα τους προγόνους σας, θα το ξανακάνουμε».

Οι χάκερς κατηγορούσαν την Ελλάδα ότι «υποθάλπει τρομοκράτες υποστηρίζοντας γκιουλενιστές που συμμετείχαν στο αποτυχημένο πραξικόπημα κατά του Ερντογάν», αναφερόμενοι προφανώς στους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς που αυτομόλισαν στην Ελλάδα αμέσως μετά το πραξικόπημα στην Τουρκία τον Ιούλιο του 2016, ζητώντας άσυλο στη χώρα μας.



Το περίεργο και ταυτόχρονα προκλητικό μήνυμα κατά της Ελλάδας εμφανίστηκε για τέσσερα λεπτά στην κεντρική σελίδα του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr το μήνυμα

Μετά από λίγο, η ηλεκτρονική σελίδα του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων επανήλθε.
Διευθυντής ΑΠΕ - ΜΠΕ: Δεχόμαστε συνεχώς επιθέσεις

Για επαναλαμβανόμενο φαινόμενο έκανε λόγο ο διευθυντής του Αθηαϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων κ. Μιχάλης Ψύλλος μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΙ.

«Το τελευταίο διάστημα δεχόμαστε συνεχώς επιθέσεις. Είμαστε πανέτοιμοι και οι τεχνικοί μας τις αντιμετωπίζουν αλλά, με τους χάκερς ποτέ δεν ξέρεις... χτυπούν ακόμα και το αμερικανικό Πεντάγωνο. Εμείς θα γνωστοποιήσουμε την προκλητική επίθεση της Τουρκίας σε όλα τα διεθνή φόρα και σε όλες τις δημοσιογραφικές ενώσεις παγκοσμίως», είπε ο κ. Ψύλλος εκφράζοντας παράλληλα το φόβο ότι μέχρι τις τουρκικές εκλογές στις 24 Ιουνίου, τέτοια φαινόμενα θα πολλαπλασιαστούν.
Σε εξέλιξη ο «κυβερνοπόλεμος»

Η ένταση στις σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας έχει περάσει εδώ και αρκετό καιρό και στο ψηφιακό πεδίο μάχης.

Ο άτυπος κυβερνοπόλεμος που έχει ξεσπάσει μεταξύ των ομάδων χάκερ Ελλάδας και Τoυρκίας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, με συνεχείς προκλήσεις και διαδοχικές κυβερνοεπιθέσεις μικρότερης ή μεγαλύτερης κλίμακας να σημειώνονται και από τις δύο πλευρές.

Η επίθεση των Τούρκων χάκερς στο ΑΠΕ - ΜΠΕ είναι σίγουρο πως δεν θα μείνει αναπάντητη από τους Έλληνες. Θυμίζουμε ότι πολλές φορές οι Έλληνες Anonymous έχουν καταφέρει χτυπήματα κατά των Τούρκων.


newsbomb.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *