ροή ειδήσεων

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΤΥΦΛΟΥ ΨΑΛΤΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΣΤΗ ΡΟΔΟ



Εορτή της Πεντηκοστής. Δέος και συγκίνηση προκάλεσε η παρουσία του ψάλτη Μανώλη Λουκαρά στον Ιερό Ιδρυματικό Ναό του Αγίου Τρύφωνος Κολυμπίων Ρόδου.



Ο ευλογημένος αυτός άνθρωπος αποδεικνύει περίτρανα πως όταν η ψυχή σου γεμίζει με τα λόγια του Κυρίου μας, κανένα εμπόδιο δεν είναι ικανό να σου σταθεί εμπόδιο,


Διαβάστε τι αναφέρει ο Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου, π. Αθανάσιος Μισσός.

΄΄Παραθέτουμε Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την Θ. Λειτουργία της Πεντηκοστής και τον Εσπερινό της Γονυκλισίας στον Ιερό Ιδρυματικό Ναό του Αγίου Τρύφωνος Κολυμπίων Ρόδου – 27 Μαΐου 2018.

Το ψαλτήρι πάντα το πλαισιώνουν πολλοί, αλλά σήμερον είχαμε την τιμή να ψάλλει ο καλλικέλαδος Μανώλης Λουκαράς (τυφλός με το πράσινο μπλουζάκι) όπου και κήρυξε.

(Γνωρίζει τα πάντα και τους πάντες, αναγνωρίζει άπαντα σαν να έβλεπε). Υποκλινόμαστε στην προσωπικότητα του. Φωτορεπόρτερ κ. Γεώργιος Ψειρής΄΄.

Ένα μεγάλο μπράβο για τον άξιο αυτό άνθρωπο. Μακάρι να συνεχίσει να δείχνει το δρόμο σε όλους μας και να μας διδάσκει πως η Πίστη μας είναι το μοναδικό εφόδιο που χρειαζόμαστε για να έχουμε μια ευτυχισμένη και ευλογημένη ζωή. Για να μπορούμε να στεκόμαστε όρθιοι και δυνατοί.










ekklisiaonline

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *