ροή ειδήσεων

Η υποψηφιότητα «κλειδί» για την προεδρία της ΝΟΔΕ



Με σύνθημα «η νέα γενιά βγαίνει στο προσκήνιο» έθεσε υποψηφιότητα προκειμένου να διεκδικήσει την προεδρία της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου ο Νικήτας Τσαμπαλάκης από την Πάτμο.

Νέος, με όραμα, φιλοδοξία και πεποίθηση για την επόμενη ημέρα διεκδικεί την προεδρία της ΝΟΔΕ. Αν και ο Νικήτας Τσαμπαλάκης κατέθεσε την υποψηφιότητά του κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ωστόσο το έργο του είναι αξιοσημείωτο τόσο στον τομέα της επιχειρηματικότητας αλλά και στον αυτοδιοικητικό χώρο καθώς είναι δημοτικός σύμβουλος στην Πάτμο ενώ διετέλεσε και πρόεδρος στο Κέντρο Υγείας Πάτμου.

Παράλληλα, η υποψηφιότητα του Νικήτα Τσαμπαλάκη έχει και συμβολική σημασία καθώς είναι η πρώτη φορά που υποψήφιος από το Βόρειο Συγκρότημα Δωδεκανήσου διεκδικεί την προεδρία της ΝΟΔΕ.

Έτσι στις 13 Μαϊου την προεδρία της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου θα διεκδικήσουν ο Νικήτας Τσαμπαλάκης και ο Παύλος Μπακίρης.

Με αφορμή την υποψηφιότητα του ο Νικήτας Τσαμπαλάκης έστειλε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο διαδίκτυο το ακόλουθο μήνυμα: «Η προεκλογική πορεία μου δίπλα στον πρόεδρο μας, Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς και η νίκη ήταν το μήνυμα ότι η νέα γενιά βγαίνει στο προσκήνιο.Αναλαμβάνουμε τη τύχη στα χέρια μας.Με προτάσεις και επιχειρήματα δίνουμε αγώνα ώστε να μην φύγουν άλλοι νέοι άνθρωποι στο εξωτερικό. Αναζητούμε κίνητρα ώστε ο τουρισμός στα νησιά μας να αποτελεί βασική προτεραιότητα.Η φιλελεύθερη παράταξη έχει ανάγκη τώρα περισσότερο από ποτέ ανθρώπους χωρίς εξαρτήσεις με μεράκι και όραμα.Συνεχίζουμε με μοναδικό οδηγό, την συσπείρωση κάθε πολίτη που πιστεύει ότι η Νέα Δημοκρατία θα δημιουργήσει ευκαιρίες και θα φέρει αισιοδοξία».

paraskhnio

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/5/18 01:24

    Γιατι δεν φαιν εται το προσωπο του.μηπως ειναι ο αγνωστος Χ.-ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΕΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.αντε και γινονται εκλογες της ΝΟΔΕ τι νοημα εχει για το λαο που υποφερει .Γιατι δεν λενε τιποτα για τις μειωσεις των συνταξεων και του αφορολογητου που ερχονται στο τελος του ετους.-αυτη η ΜΑΧΑΙΡΙΑ αφορα εκατομμυρια ελληνες.-παρα μονο λενε για μειωση φορολογικου συντελεστη στις επιχ.σεις-,καλο ειναι αυτο γιατι και οι επιχ/τιες υποφερουν .-ΑΛΛΑ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΤΙ ΟΣΟ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧ.ΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ.ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΧ/ΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.-ΟΠΟΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΕΙΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΤΙΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.-ΑΡΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΕΜΑΣ-ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠ ΑΥΤΟΥ.-ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΑΠΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ,ΣΑΜΑΡΑ,ΒΕΝΙΖΕΛΟ,ΤΣΙΠΡΑ,ΚΑΜΕΝΟ.ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΝΑ .- ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ.-ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 'ΚΑΝΕΝΑΣ' //////ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *