ροή ειδήσεων

Καιρός – Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ



Καιρός – Βροχερός και σήμερα (29/05/2018) ο καιρός – Σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν καταιγίδες – Έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία


Φθινόπωρο θυμίζει ο καιρός τις τελευταίες ημέρες, μία «ανάσα μάλιστα πριν μπει το καλοκαίρι. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να σημειωθούν βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά και τα Δωδεκάνησα. Ιδιαίτερη προσοχή, καθώς σε ισχύ βρίσκεται το έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων που εξέδωσε το πρωί της Τρίτης (29/05/2018) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Πού θα εκδηλωθούν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες

Στην Αττική σήμερα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος, Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, κυρίως στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος ο καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στην Ήπειρο, καθώς και στα υπόλοιπα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος ο καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 30 βαθμούς Κελσίου.


Κυκλάδες, Κρήτη
Γενικά αίθριος ο καιρός. Στην Κρήτη παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι βόρειοι 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Γενικά αίθριος ο καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι βορείων διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *