ροή ειδήσεων

Προβολή των νησιών της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου στο CNN



Στο διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο του ομίλου CNN International θα διαφημιστεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Στόχος είναι η αποτελεσματικότερη προώθηση του προορισμού και του τουριστικού προϊόντος του, αποφεύγοντας τον κατακερματισμό των ενεργειών προβολής σε διάφορα τηλεοπτικά δίκτυα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ροδιακή» πέρα από τη δημιουργία του τηλεοπτικού σποτ, η συνεργασία με το CNN θα περιλαμβάνει και τη διεξαγωγή έρευνας, η οποία θα αποτυπώνει και τα αποτελέσματα από την προβολή, μέσω του δικτύου, στο κοινό.
Εκτιμάται ότι πάνω από 450 εκατομμύρια σπίτια και ξενοδοχεία παρακολουθούν το CNN σε όλο τον κόσμο, καταγράφονται πάνω από 3 δισεκατομμύρια αναγνώσεις σελίδων στο website ανά μήνα, πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες το ακολουθούν σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα, πάνω από 270 εκατομμύρια μοναδικοί χρήστες το χρησιμοποιούν ως πηγή ενημέρωσης ανά μήνα, ενώ πραγματοποιούνται πάνω από 500 εκατομμύρια προβολές των βίντεό του ανά μήνα.
Πρέπει ειδικά να τονιστεί ότι το CNN είναι το πρώτο διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο σε όλες τις μετρήσεις για όλες τις πλατφόρμες, δηλαδή τηλεόραση, διαδίκτυο και κοινωνικά δίκτυα, ενώ έχει σχεδόν 45% περισσότερους τηλεθεατές από το BBC.

ert

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *