ροή ειδήσεων

Μυστήριο με το DNA στο ματωμένο παιχνίδι του μικρού Μπεν



Γιατί οι Αρχές δεν δίνουν τα αποτελέσματα DNA στη μητέρα του


Πριν από 18 μήνες η αστυνομία του Yorskshire κατέφθασε στο νησί της Κω για να πραγματοποιήσει νέες έρευνες και ανασκαφές γύρω από την υπόθεση εξαφάνισης του μικρού Μπεν.


Οι ειδικοί ερευνητές κατά τη διάρκεια των ερευνών ανακάλυψαν ένα παιχνίδι το οποίο ανήκε στο μικρό Μπεν, όπως και ένα σανδάλι. Η μητέρα του μικρού Μπεν, η Kerry Needham αποκάλυψε ότι στα ευρήματα βρέθηκαν ίχνη αίματος, τα οποία δόθηκαν στα εργαστήρια των εγκληματολογικών.


Αν και έχει περάσει τόσος καιρός, τα αποτελέσματα DNA από τα ίχνη αίματος στα ευρήματα δεν έχουν δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα, με τη μητέρα του μικρού Μπεν να απευθύνει έκκληση, προκειμένου να μάθει την αλήθεια. Δεδομένου ότι τα αντικείμενα ήταν θαμμένα τόσα χρόνια, θα μπορούσε να πάρει παραπάνω χρόνο για να αποσπάσουν το DNA, ωστόσο, όπως επισημαίνει η οικογένεια του Μπεν έχουν περάσει ήδη 18 μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι οι έρευνες των αστυνομικών σταμάτησαν τον Οκτώβριο του 2016 καθώς δεν εντοπίστηκε το πτώμα του παιδιού, που σύμφωνα με πληροφορίες είχε θαφτεί κοντά στο σημείο που βρέθηκε το παιχνιδάκι του.





newsbomb.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *