ροή ειδήσεων

Πρόστιμο 10.000 λίρες για ψευδή δήλωση ασθενείας

«Απατεώνας» παραθεριστής καλείται να καταβάλει 10.000 λίρες στην TUI


Ένας παραθεριστής χαρακτηρίστηκε «απατεώνας», καθώς προσπάθησε να κατηγορήσει την ταξιδιωτική εταιρεία TUI, με ψευδή δήλωση ασθενείας. Ο Jadeep Singh, 34 ετών, από το Salford του Μάντσεστερ, διατάχθηκε από το δικαστήριο του Manchester να πληρώσει 10.000 λίρες συν τα επιπλέον κόστη, ως αποζημίωση για την ψευδή καταγγελία.

Ισχυρίστηκε ότι ασθένησε από το φαγητό και το ποτό σε ξενοδοχείο στο Κανκούν του Μεξικό, ενώ βρισκόταν σε διακοπές με ένα μεγάλο group για ένα γάμο, το Νοέμβριο του 2015.

Ωστόσο, δεν προσκόμισε φωτογραφίες από το γάμο ή τις διακοπές του και οι μάρτυρες αρνήθηκαν να προσκομίσουν οποιαδήποτε άλλα έγγραφα.

Μια έρευνα της TUI αποκάλυψε στοιχεία αντίθετα με τον ισχυρισμό του Singh, ότι ήταν άρρωστος, και αυτά χρησιμοποιήθηκαν στο δικαστήριο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της TUI Ην. Βασιλείου και Ιρλανδίας, Andrew Flintham, δήλωσε: «Για ακόμα μία φορά αποδεικνύουμε τη δέσμευσή μας στον αγώνα κατά των ψευδών δηλώσεων ασθενείας κατά τη διάρκεια διακοπών. Παρά τις προσπάθειες που πρέπει να κάνουμε για να υπερασπιστούμε τη βιομηχανία και τους συνεργάτες μας στα ξενοδοχεία, θα συνεχίσουμε να το πράττουμε, καθώς έχουμε καθήκον να φροντίζουμε και να προστατεύουμε τους τίμιους παραθεριστές. Στην προκειμένη περίπτωση, το δικαστήριο διαπίστωσε ότι ο Jadeep Singh προέβη σε ψευδή δήλωση και καταδικάστηκε να πληρώσει. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, φέρνοντας οποιεσδήποτε παρόμοιες περιπτώσεις ενώπιον του δικαστηρίου ελπίζοντας να σταλεί ένα σαφές μήνυμα σε οποιονδήποτε σκέφτεται να προβεί σε ψευδή δήλωση ασθενείας».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *