ροή ειδήσεων

10 άνθρωποι που αποδεικνύουν ότι δεν πρέπει να παίρνεις τις Πανελλήνιες τόσο σοβαρά



Δίνεις Πανελλήνιες εξετάσεις με την ελπίδα να μπεις σε μια καλή σχολή; Νομίζεις ότι το πόσο σοβαρά θα σε πάρει η κοινωνία, εξαρτάται από το πόσο καλά θα γράψεις τις επόμενες μέρες; Μαζέψαμε και παρουσιάζουμε 10 περιπτώσεις ανθρώπων που αποδεικνύουν πως η σχολή στην οποία θα καταφέρεις να μπεις, σε καμία περίπτωση δε σου εγγυάται κάτι τέτοιο.

Αλέξης Τσίπρας, Πολιτικός Μηχανικός

Σημερινός πρωθυπουργός. Πιστεύει ότι η Λέσβος και η Μυτιλήνη είναι δύο διαφορετικά νησιά. Του αρέσει να μιλάει σπαστά αγγλικά, για να προφέρει αμερικάνικα το “ρ”.



Κυριάκος Μητσοτάκης, απόφοιτος Χάρβαρντ

Υποστηρίζει πως ήταν πολιτικός κρατούμενος από την ηλικία των έξι μηνών, πιστεύει σε εξωγήινους και παρόλα αυτά θεωρείται το “δυνατότερο βιογραφικό στην Ελλάδα”.



Βασίλης Λεβέντης, Πολιτικός Μηχανικός

Άνοιξε δικό του τηλεοπτικό κανάλι, από όπου εύχονταν καρκίνους σε όσους αντιπαθούσε. Κατάφερε να μπει στη Βουλή μετά από δεκαετίες, γιατί πολλοί αποφάσισαν να τον ψηφίσουν για πλάκα.



Γεράσιμος Γιακουμάτος, Γιατρός

Παρά το πτυχίο Ιατρικής που κατάφερε να αποσπάσει, πιστεύει ότι η ομοφυλοφιλία είναι κολλητική αρρώστια.


Εύη Καρακώστα, Αρχιτέκτων

Θεωρεί ότι η βία θα ακολουθεί όσα παιδιά γεννήθηκαν με καισαρική



Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Γιατρός

Και αυτός, παρά το πτυχίο Ιατρικής που κατάφερε να αποσπάσει, πιστεύει ότι το AIDS μεταδίδεται με το σάλιο. Στον ελεύθερο χρόνο του συμμετέχει σε απεργίες πείνας, τρώγοντας στραγάλια.



Έλλη Παπαγγελή, Αρχαιολόγος

Πιστεύει ότι στο Πολυτεχνείο δεν υπήρχαν νεκροί, απέρριψε το Μαρξ από τα 15 της επειδή έλεγε βλακείες και κατέληξε να διαγραφεί ακόμα και από τη Νέα Δημοκρατία



Θάνος Γλαύκος Τζήμερος, κατάφερε να μπει στην ΑΣΟΕΕ


Από την οποία όμως δεν κατάφερε και να αποφοιτήσει. Σήμερα περνά το χρόνο γράφοντας για την ανάγκη να βομβαρδιστούν σημεία του πλανήτη με βόμβες νετρονίων και σκίζοντας αφίσσες.



Μαυρουδής Βορίδης, Δικηγόρος

Στα νεανικά του χρόνια, κυκλοφορούσε με τσεκούρια στους δρόμους. Τώρα, έχοντας ωριμάσει, πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει τον κομμουνισμό.


Ευάγγελος Βενιζέλος, Πανεπιστημιακός

Σύμφωνα με δήλωσή του, έχει πάρει τα αμυντικά σχέδια της χώρας και τα έχει βάλει σε ένα συρτάρι στο σπίτι του, παρότι δεν είναι υπουργός.


Η λίστα θα μπορούσε να συνεχιστεί για πολύ. Αλλά ελπίζουμε να έπιασες το νόημα, αγχωμένε νέες που μας διαβάζεις αυτή την ώρα, προσπαθώντας να προγραμματίσεις όλο σου το μέλλον από αυτή την ηλικία. Χαλάρωσε και απόλαυσέ το, και να θυμάσαι πως το να μη γίνεις σαν τους παραπάνω, δε χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια.

spasmenoparathyro.me

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *