ροή ειδήσεων

Επίδομα παιδιού 2018: Τα ποσά που βγάζει προς πληρωμή η αίτηση Α21 (Πίνακας)



Άνοιξε την Παρασκευή, με την έλευση του Ιουνίου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων Α21 για το Επίδομα Παιδιού 2018 από την ΗΔΙΚΑ ενώ διαθέσιμη είναι και στην σελίδα του ΟΠΕΚΑ.


Προαπαιτούμενο για την υποβολή της αίτησης Επιδόματος Παιδιού (Α21) 2018 είναι η προηγούμενη υποβολή της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος (Ε1) για τα εισοδήματα του 2017.

Οι τεχνικές δυνατότητες της νέας πλατφόρμας εγγυώνται πως το σύνολο των δικαιούχων που επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση Α21 μέχρι τις 20 Ιουνίου θα έχουν τη δυνατότητα να την υποβάλλουν, ώστε να πληρωθούν κανονικά στις 25-27 Ιουνίου, ημερομηνία κατά την οποία καταβάλλεται η Β΄ δόση του Επιδόματος Παιδιού 2018.

Η πλατφόρμα θα παραμείνει διαθέσιμη στους δικαιούχους που επιθυμούν να υποβάλλουν φορολογική δήλωση ή/και αίτηση Α21 μετά την 20η Ιουνίου και μέχρι το τέλος του 2018. Στις 25-27 Ιουλίου θα ακολουθήσει η καταβολή της Γ δόσης 2018, σε όλους όσοι θα έχουν υποβάλλει φορολογική δήλωση και αίτηση Α21 έως και την 20η Ιουλίου. Εν συνεχεία θα ακολουθήσουν φυσικά και οι επόμενες προβλεπόμενες διμηνιαίες δόσεις.

Σε κάθε καταβολή επιδόματος παιδιού θα συμπεριλαμβάνονται τυχόν αναδρομικά επιδόματα δικαιούχων που δεν έχουν καταβληθεί καθώς και τυχόν συμψηφισμοί οφειλών προηγούμενων ετών που θα έχουν οριστικοποιηθεί και ελεγχθεί.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *