ροή ειδήσεων

Στρατός Ξηράς: Με μηχανήματα της 95 ΑΔΤΕ προχωρά ο αγροτικός δρόμος Καρπάθου -



Κλιμάκιο του 95 Τάγματος Μηχανικού Εθνοφυλακής (95 ΤΜΧΕΘ) Ρόδου, εργάστηκε στη νήσο Κάρπαθο, με τη συνδρομή 2 Μηχανημάτων (1 προωθητής γαιών και 1 εκσκαφέας τάφρου με σφύρα), για την αποπεράτωση αγροτικού δρόμου 5 χιλιομέτρων, Αυλώνας– Κοιλίους Κοινότητας Ολύμπου ΚΑΡΠΑΘΟΥ.

Οι εργασίες ξεκίνησαν την 26 Φεβρουαρίου 2018 και διεκόπησαν την 26 Μαΐου 2018. Από την 01 Ιουνίου 2018 έχουμε επανέναρξη, ενώ μέχρι σήμερα η πρόοδος των εργασιών βρίσκεται στο 32% της ολοκλήρωσης του έργου.

Να σημειωθεί ότι αντίστοιχες κινήσεις γίνονται πανελλαδικά, ενώ προσφάτως στα πλαίσιο της υλοποίησης των περιβαλλοντικών παρεμβάσεων, ο δήμος Κυθήρων προχωράει και σ’ ένα ευρύ σχέδιο αναβάθμισης του οδικού δικτύου του νησιού, με στόχο την αύξηση της οδηγικής ασφάλειας και την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη κι όπως παραδέχεται ο δήμαρχος Κυθήρων, σημαίνοντα ρόλο διαδραματίζει ο Στρατός Ξηράς, καθώς με μηχανήματα του τελευταίου υλοποιείται συντήρηση μέρους του οδικού δικτύου και διαπλατύνσεις, όπου κρίνονται αναγκαίες.

Δείτε φωτογραφίες από την συνεισφορά της 95 ΑΔΤΕ:















Πηγή: iporta.gr, kranos.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *