επικαιρότητα

Απίστευτο περιστατικό στην Κάλυμνο: Σχοινί από πλοίο παρέσυρε αυτοκίνητο- Αιωρήθηκε στο κενόΑπίστευτο ήταν το περιστατικό που σημειώθηκε στο λιμάνι της Καλύμνου, όταν το σχοινί του μπαλονιού πρόσδεσης του πλοίου μπερδεύτηκε στους τροχούς ΙΧ και το παρέσυρε.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε με τους μπροστινούς τροχούς στο κενό και τους δύο οπίσθιους τροχούς επί της προβλήτας.


Σύμφωνα με τον κυβερνήτη του Ε/Γ-Δ/Ρ πλοίου «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ» Ν.Κ. 604, στο σημείο της προβλήτας όπου ελλιμενίζεται το πλοίο κατά τη διάρκεια χειρισμών απομάκρυνσής του από την προβλήτα, μπερδεύτηκε το σκοινί του μπαλονιού πρόσδεσης με το ανωτέρω Ι.Χ.Ε, με αποτέλεσμα την παράσυρσή του και την πτώση των μπροστινών τροχών στο κενό καθώς και την επαφή του με το πλοίο.

Το πλοίο επιθεωρήθηκε από αρμόδιο Επιθεωρητή του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων, όπου διαπιστώθηκαν επιφανειακές και μικρής έκτασης εκδορές στη δεξιά πλευρά του πλοίου, προκαλώντας μικρής έκτασης αποκόλληση του χρώματός του, χωρίς να έχει πληγεί η κατασκευαστική του ακεραιότητα.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το Ι.Χ.Ε. απομακρύνθηκε με μέριμνα του ιδιοκτήτη.


Σχόλια

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Ψηφοφορία Δήμου

Δείτε επίσης

Ψηφοφορία Περιφέρειας