ροή ειδήσεων

Ρόδος: εξαπάτησε ηλικιωμένη με δήθεν οφειλές του γιου της



Ο 42χρονος Έλληνας εντοπίστηκε από άνδρες της Ασφαλείας, συνελήφθη και πάνω του βρέθηκαν τα 350 ευρώ τα οποία αποδόθηκαν στο θύμα του

Πείστηκε αρχικά μια ηλικιωμένη στην πόλη της Ρόδου ότι ο γιος της κινδύνευε με κατασχέσεις επειδή όφειλε χρήματα στην τράπεζα και έδωσε 360 ευρώ στον απατεώνα που της χτύπησε την πόρτα. Όμως, εκείνος διαπίστωσε ότι μπορούσε να βγάλει περισσότερα και της είπε ότι δεν ήταν αρκετά!

Η πλεονεξία του άγνωστού της άνδρα έβαλε σε υποψίες την άτυχη γυναίκα, η οποία αρνήθηκε να του δώσει και άλλα χρήματα. Έτσι, ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητό του και έσπευσε να εξαφανιστεί, αλλά δεν πήγε μακριά καθώς η ηλικιωμένη κάλεσε αστυνομικούς και τους έδειξε το... πρόσωπό του που είχε καταγράψει καθαρά η κάμερα ασφαλείας του σπιτιού της!


Ο 42χρονος Έλληνας εντοπίστηκε από άνδρες της Ασφαλείας, συνελήφθη και πάνω του βρέθηκαν τα 350 ευρώ τα οποία αποδόθηκαν στο θύμα του. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου με την κατηγορία της απάτης, αλλά η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για να εξακριβωθεί αν είχε εξαπατήσει και άλλους ηλικιωμένους στην πόλη.

protothema

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *