ροή ειδήσεων

Απίστευτη πρόκληση από Μπερίσα: Οι Οθωνοί δεν είναι ελληνικοί



Επίθεση κατά της Ελλάδας από τον πρώην πρωθυπουργό της Αλβανίας – Βολές κατά του Πάνου Καμμένου τον οποίο χαρακτήρισε ακραίο εθνικιστή


«Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται» λέει ο σοφός λαός και η παροιμία βρίσκει απόλυτη εφαρμογή με τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα.


Τη στιγμή που η χώρα μας παλεύει να σταθεί στα πόδια μετά από 8 χρόνια οικονομικής κρίσης, οι γειτονικές χώρες προκαλούν και αμφισβητούν την εθνική μας κυριαρχία σε Αιγαίο και Ιόνιο.


Η Ελλάδα έχει τόσες πολλές ανοιχτές πληγές, που καμία άλλη χώρα δεν έχει σε τέτοια έκταση. Καμιά άλλη χώρα δεν περιτριγυρίζεται από γείτονες - “κοράκια” που θέλουν να αρπάξουν κομμάτια από τη “σάρκα” της.

Παρά τις διεθνείς συνθήκες, παρά τα δεκάδες πρωτόκολλα, οι γειτονικές χώρες επιμένουν να αμφισβητούν κομμάτια της εθνικής μας κυριαρχίας.

Μετά τους Τούρκους που θέλουν δικό τους το μισό Αιγαίο, τους Σκοπιανούς που λένε πως τα σύνορά τους φτάνουν μέχρι τον Όλυμπο, πήραν σειρά και οι Αλβανοί.

Ο άνθρωπος που κατέστρεψε τη γειτονική χώρα οδηγώντας τους πολίτες της σε απόλυτη εξαθλίωση, ο προκλητικός Σαλί Μπερίσα, βγήκε από το σκοτάδι της αφάνειας για να επιτεθεί στην Ελλάδα και να δείξει πως έχει πολιτική ύπαρξη.


Προκειμένου να επιτεθεί στον πολιτικό του αντίπαλο, νυν πρωθυπουργό της Αλβανίας, Έντι Ράμα, τον οποίο χαρακτήρισε πράκτορα της Αθήνας, ο Μπερίσα έβαλε στο στόχαστρο τη χώρα μας και μάλιστα με τον πιο προκλητικό, ανιστόρητο και χυδαίο τρόπο.

Αφού στοχοποίησε τον Έλληνα υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο χαρακτηρίζοντας ακραίο εθνικιστή, υποστήριξε πως οι Οθωνοί, το δυτικότερο νησί της Ελλάδας, δεν είναι ελληνικό, υπονοώντας πως ανήκει στην Αλβανία.

«Τα νησιά Οθωνοί είναι θέμα σημαίνον και για τα εγχώρια ύδατα και για την ΑΟΖ. Σας καλώ να διαβάσετε τη δήλωση Καμμένου, ενός υπουργού αντι-Αλβανού και εξτρεμιστή, ενός ακροδεξιού κόμματος, ακραίος εθνικιστής, που ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει τα χωρικά σύνορα της χώρας του φυσικά εις βάρος της Αλβανίας, γιατί τέτοια κόλπα δεν μπορούν να τα κάνουν στην Τουρκία», είπε μεταξύ άλλων ο Μπερίσα.

Είναι προφανές πως οι Αλβανοί, υποκινούμενοι από τον «φίλο» τους τον Ερντογάν, επιχειρούν να προκαλέσουν στα δυτικά της χώρας μας αμφισβητώντας ανοιχτά πλέον την εθνική μας κυριαρχία.

Η Ελλάδα έχει διαμηνύσει στα Τίρανα πως τέτοιες πρακτικές δεν είναι αποδεκτές και πως η γειτονικής χώρα θα πρέπει να συμμορφωθεί αν θέλει να έχει ευρωπαϊκό μέλλον.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *