ροή ειδήσεων

Ξεσηκώνεται η Νότια Ρόδος για την Δημόσια Υγεία! Στέλνουν γιατρούς απο το Πολυδύναμο Γενναδίου σε νησιά!!!!



Σε αναβρασμό βρίσκεται η Νότια Ρόδος αφού απο τους 4 γιατρούς που διαθέτει το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Γενναδίου, οι δυο φεύγουν για να καλύψουν κενά σε Σύμη και Χάλκη. Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γενναδίου Γιώργος Μανωλάκης καλεί αύριο σε σύσκεψη όλους τους προέδρους των κοινοτήτων όπως και την επιτροπή αγώνα για την υγεία προκειμένου να αποφασίσουν για τον τρόπο που θα αντιδράσουν. Το Πολυδύναμο Γενναδίου καλύπτει ιατρικά τους κατοίκους των χωριών που πολλαπλασιάζονται τώρα το καλοκαίρι και φυσικά τους τουρίστες που περνούν τις διακοπές τους στη περιοχή. Όπως μας ανέφεραν το τελευταίο διάστημα, είχαν δύο σοβαρά περιστατικά με μωρά. Το ένα που διακομίστηκε στο Ηράκλειο, ήταν αυτό που είχε καταπιεί το μωρό ένα κομμάτι μήλο. Σε αυτή την περίπτωση ο γιατρός που ήταν στο Πολυδύναμο, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, συνόδευσε το μωρό με το ασθενοφόρο στο γενικό νοσοκομείο της Ρόδου. Αν υπάρξει παρόμοιο πρόβλημα όχι μόνο δεν θα βρεθεί γιατρός για συνοδεία αλλά το Πολυδύναμο θα είναι κλειστό. Για τους λόγους αυτούς οι κάτοικοι και οι πρόεδροι τους ζητούν να μην στέλνουν τους γιατρούς του Γενναδίου αλλού γιατί οι ανάγκες της περιοχής τους είναι μεγάλες και ακόμη και οι 4 γιατροί δεν μπορούν να τις καλύψουν.
Σημείωση: Η φωτο είναι από προηγούμενη διαμαρτυρία και πάλι για την υποστελέχωση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Γενναδίου

verena.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/6/18 16:58

    ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΜΥΡΟ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΙΟΝ ΑΦΟΡΑ???ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ???ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΕ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΠΙΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΡΟΔΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ???ΔΥΣΔΤΥΧΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΥΣΕΙ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ,ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ........ΜΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *