ροή ειδήσεων

Ο Μπαχτσελί απειλεί ξανά: Το Αιγαίο θα γίνει ο τάφος των ελληνικών πόθων.


Κάθε όριο προκλητικότητας ξεπέρασε για ακόμη μια φορά ο Ντεβλέτ Μπαχτελί, ο ηγέτης του εθνικιστικού κόμματος στην Τουρκία, που συνεργάζεται προεκλογικά με τον Ερντογάν. Σε ακόμη ένα παραλήρημα κατά της Ελλάδας και της Τουρκίας, θυμήθηκε ξανά τη Μικρασιατική καταστροφή και απείλησε να ξαναρίξει τους Έλληνες στη θάλασσα!

Οι νέες προκλητικές δηλώσεις του Μπαχτσελί έγιναν κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στη Σμύρνη. Ενοχλήθηκε ο Τούρκος πολιτικός γιατί Ελλάδα και Κύπρος αντέδρασαν στο προεκλογικό σποτ του κόμματος του που παρουσιάζει την Κύπρο ως τουρκικό έδαφος!

«Η ελληνική κυβέρνηση, η οποία παίζει παιχνίδια στα νησιά του Αιγαίου, ας μάθει τα όριά της και ας μην ξεχνάει τι τράβηξαν οι πρόγονοί της όταν ρίχτηκαν στον πάτο της θάλασσας. Θα ξαναγίνει το ίδιο. Δόξα τω Θεώ, η βούληση να γίνει ξανά το Αιγαίο τάφος των πόθων των Ελλήνων, είναι ακόμη ζωντανή. Και θα συνεχίζει να είναι μέχρι τέλους», είπε ο Μπαχτσελί.

Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν – Φωτογραφία Αρχείου Reuters
Από τα… «δόντια» του δεν γλίτωσε ούτε η Κύπρος. Αναφερόμενος στις αντιδράσεις που προκάλεσε το προεκλογικό του σποτ για την Κύπρο, είπε: «Γιατί ενοχλούνται; Επειδή δείχνει την Κύπρο ως τουρκικό έδαφος. Θα ρωτήσω αυτούς τους ανόητους και χοντροκέφαλους ‘τι να κάναμε’, ‘πώς να τη δείχναμε’; Το δηλώνω και το τονίζω: Η Κύπρος είναι τουρκική. Είναι τουρκική πατρίδα και τουρκική θα παραμείνει».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπαχτσελί και το κόμμα της Εθνικιστικής Δράσης συνεργάζονται προεκλογικά με το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/6/18 21:31

    ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ,'ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ'''.-ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΙΥΣ.-ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.- ----ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΤΟΤΕ ΣΩΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΣΑΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *