επικαιρότητα

Τι συμβαίνει με το νερό της Κρεμαστής; Έντονα αλλά και δικαιολογημένα τα παράπονα των κατοίκων!Φαίνεται πως «κάτι» δεν πάει καλά με το νερό της Κρεμαστής! Βέβαια, δεν συζητάμε για την ποιότητα (για την οποία θα έπρεπε σε τακτά χρονικά διαστήματα να ενημερώνεται ο κόσμος σε τι κατάσταση βρίσκεται!), αλλά για την ποσότητα, η οποία σε πολλές περιπτώσεις δεν τρέχει... σταγόνα!

Μάλιστα κάτοικοι της περιοχής Κολωνακίου παραπονούνται για το γεγονός ότι, δύο μέρες λένε «το νερό νεράκι»! Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι υπάρχουν κι άλλες περιοχές που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, αλλά και για το γεγονός ότι, η «πίεση» δεν είναι αυτή που θα έπρεπε!


Σχετικά μ΄ αυτά τα προβλήματα «κυκλοφόρησε» ότι υπάρχει μια ζημιά σε παλιά γεώτρηση στη Βάρη, αλλά ωστόσο δεν πιστεύουν ότι βρίσκεται εκεί το «πρόβλημα»!

Σε κάθε περίπτωση, οι ζέστες ακόμη δεν μας έπιασαν για τα καλά! Κι αν τώρα υπάρχουν τέτοια προβλήματα τότε εύλογα διερωτώνται οι κάτοικοι τι θα γίνει στη συνέχεια και ειδικότερα τους επόμενους μήνες μέχρι τα τέλη Αυγούστου;

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ναι καλησπέρα, μπορώ να πω το παράπονο μου?!!
Δεν υπάρχει ένας 24ωρος κλειδαρας δλδ έλεος

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά