επικαιρότητα

Τι συμβαίνει με το νερό της Κρεμαστής; Έντονα αλλά και δικαιολογημένα τα παράπονα των κατοίκων!Φαίνεται πως «κάτι» δεν πάει καλά με το νερό της Κρεμαστής! Βέβαια, δεν συζητάμε για την ποιότητα (για την οποία θα έπρεπε σε τακτά χρονικά διαστήματα να ενημερώνεται ο κόσμος σε τι κατάσταση βρίσκεται!), αλλά για την ποσότητα, η οποία σε πολλές περιπτώσεις δεν τρέχει... σταγόνα!

Μάλιστα κάτοικοι της περιοχής Κολωνακίου παραπονούνται για το γεγονός ότι, δύο μέρες λένε «το νερό νεράκι»! Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι υπάρχουν κι άλλες περιοχές που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, αλλά και για το γεγονός ότι, η «πίεση» δεν είναι αυτή που θα έπρεπε!


Σχετικά μ΄ αυτά τα προβλήματα «κυκλοφόρησε» ότι υπάρχει μια ζημιά σε παλιά γεώτρηση στη Βάρη, αλλά ωστόσο δεν πιστεύουν ότι βρίσκεται εκεί το «πρόβλημα»!

Σε κάθε περίπτωση, οι ζέστες ακόμη δεν μας έπιασαν για τα καλά! Κι αν τώρα υπάρχουν τέτοια προβλήματα τότε εύλογα διερωτώνται οι κάτοικοι τι θα γίνει στη συνέχεια και ειδικότερα τους επόμενους μήνες μέχρι τα τέλη Αυγούστου;

Σχόλια

S M S

θα τους διώξει όλους τους παλιούς στο δήμο...
ή θα μάθει πρώτα από αυτούς και μετά...

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης