ροή ειδήσεων

"Πάρτι" αντιεξουσιαστών σε ολόκληρη την χώρα- Σπάνε και καίνε ό,τι βρίσκουν μπροστά τους



ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ

Έχει ξεφύγει πλέον η κατάσταση με την δράση των αντιεξουσιαστών σε ολόκληρη την Ελλάδα, αφού δρουν ανενόχλητοι, προκαλώντας επεισόδια, υλικές ζημιές και αναστάτωση, ενώ την ίδια στιγμή οι Αρχές φαίνεται να μην αντιδρούν.


Τα επεισόδια αποτελούν πλέον καθημερινότητα, με τελευταίο παράδειγμα την επίθεση με πάνω από 30 βόμβες μολότοφ που έριξαν άγνωστοι σε λεωφορείο των ΜΑΤ που μετέφερε αστυνομικούς την ώρα που σχολούσαν από διατεταγμένη υπηρεσία στο Τουρκικό Προξενείο στην Θεσσαλονίκη. Το λεωφορείο κινούνταν λίγο μετά τις 10 το βράδυ, στην οδό Αγίου Δημητρίου με κατεύθυνση ανατολικά και λίγο μετά τη διασταύρωση με την οδό Εθνικής Αμύνης άγνωστοι που βγήκαν από τους χώρους του πανεπιστημίου πέταξαν μολότοφ, σύμφωνα με την Αστυνομία.
Την παρέμβαση του εισαγγελέα ζήτησαν οι αστυνομικοί μετά την επίθεση.

«Η διμοιρία δέχτηκε δολοφονική επίθεση. Ήθελαν να σκοτώσουν συναδέλφους. Η κλούβα δέχτηκε 30 μολότοφ. Πρέπει να παρέμβει ο εισαγγελέας για αυτά που γίνονται μέσα στα πανεπιστήμια» δήλωσε με αφορμή την επίθεση ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Παδιώτης.

Οι συνδικαλιστές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης κάνουν λόγο για ενέδρα χωρίς ευτυχώς να σημειωθούν τραυματισμοί και με μια σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσαν κάνουν λόγο για αναζήτηση ποινικών ευθυνών, αναρωτιούνται «ως πότε το άσυλο θα καλύπτει εγκληματίες», ενώ ζητούν από την πολιτεία να αλλάξει τον τρόπο αντιμετώπισης των περιστατικών απρόκλητης βίας έναντι των αστυνομικών.

Ακόμη, Παρασκευή βράδυ, ξημερώματα Σαββάτου, θέλοντας να δείξουν ότι η περιοχή είναι υπό τον πλήρη ελεγχός του, ορισμένα από τα άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια που ξεκίνησαν λίγο πριν από τη 1 τα ξημερώματα, πήραν μια ελληνική σημαία και την έκαψαν.


Στη φωτογραφία που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ φαίνονται οι αντεξουσιαστές να κρατούν τη σημαία στην οποία έχουν βάλει φωτιά και να την δείχνουν επειδικτικά προς τους αστυνομικούς.

Τα επεισόδια που κράτησαν περίπου μια ώρα σημειώθηκαν στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα με ομάδες αντεξουσιαστών να πετουν μολότοφ και άλλα αντικείμενα προς τους αστυνομικούς.




Από την πλευρά τους οι άνδρες των ΜΑΤ προχώρησαν σε χρήση χημικών ενώ για λόγους ασφαλείας προχώρησαν και σε διακοπή της κυκλοφορίας στη λεωφόρο Πατησίων προκειμένου να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Οι αστυνομικοί, ωστόσο, δεν κατάφεραν να προχωρήσουν σε κάποια σύλληψη ή προσαγωγή.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *