ροή ειδήσεων

Η Δωδεκάνησος στο φάιναλ φορ πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο



Στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης, την έδρα του ιστορικού Πανιωνίου, και όχι στο Μετς που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τη διεξαγωγή φάιναλ φορ είτε πρωταθλήματος είτε Κυπέλλου μπάσκετ με αμαξίδιο, στρέφονται από σήμερα και για τις επόμενες δύο μέρες το ενδιαφέρον των φίλων του αθλήματος. Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται με το φάιναλ φορ που θα στέψει το φετινό τροπαιούχο και η Δωδεκάνησος είναι φυσικά παρούσα, όπως είναι κάθε χρόνο συνεπής στο ραντεβού της με την ελίτ του μπάσκετ με αμαξίδιο.

Η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Νέας Σμύρνης Ιωάννα Καρυοφύλλη: «Η Νέα Σμύρνη, η πόλη που αγαπά και στηρίζει τον αθλητισμό, υποδέχεται για πρώτη φορά στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο το FINAL FOUR του 21ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ 2018. Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης συνδιοργανώνει με την Ο.Σ.Ε.Κ.Α. τη τελική φάση του Πρωταθλήματος Μπάσκετ με Αναπηρικό Αμαξίδιο μεταξύ των τεσσάρων ομάδων που προκρίθηκαν. Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τους αγώνες και να στηρίξετε με την παρουσία σας τους αθλητές. Ελάτε να γεμίσουμε τις κερκίδες ..……κανένας αθλητής δε θέλει να παίζει σε άδειο γήπεδο !»

Πρώτος αντίπαλος απόψε (20.30’) το Μαρούσι που φαντάζει ως το φαβορί για τον τίτλο.
Η αναφορά της Ομοσπονδίας στο F4: «Η ΟΣΕΚΑ, με την αμέριστη συμπαράσταση του ΟΠΑΠ, και με τη στήριξη του Δήμου Νέας Σμύρνης θα διοργανώσει το τριήμερο 15-17 Ιουνίου στο κλειστό γήπεδο “Αρτάκης” το Final four του 21ου πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ με Αμαξίδιο. Τη συμμετοχή τους στην τελική φάση του πρωταθλήματος έχουν εξασφαλίσει ο Άτλας, η Δωδεκάνησος, το Μαρούσι και ο Μέγας Αλέξανδρος.

Οι τέσσερις ομάδες κάνουν τις τελευταίες τους ετοιμασίες ενόψει του F4 και αναμένεται γι’ ακόμη μία φορά να προσφέρουν σπουδαίες “μάχες” και πολύ εντυπωσιακό θέαμα.

Όλες οι ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους και στο τέλος όποια έχει τους περισσότερους βαθμούς, θα στεφθεί και Πρωταθλήτρια. Κάθε μέρα θα έχει δύο αγώνες, ενώ η ΟΣΕΚΑ, μαζί με τους υποστηρικτές της διοργάνωσης, έχουν ετοιμάσει διάφορες εκδηλώσεις. Όλοι οι αγώνες, καθώς και οι Τελετές Έναρξης και Λήξης, θα προβληθούν σε live streaming από τη σελίδα της Ομοσπονδίας στο Facebook».

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Παρασκευή 15/6

Νέα Σμύρνη (18.00’) Άτλας – Μέγας Αλέξανδρος ’94
Νέα Σμύρνη (19.30’) Τελετή Έναρξης
Νέα Σμύρνη (20.30’) Μαρούσι – Δωδεκάνησος

Σάββατο 16/6
Νέα Σμύρνη (18.00’) Μαρούσι – Άτλας
Νέα Σμύρνη (20.00’) Μέγας Αλέξανδρος ‘94 – Δωδεκάνησος

Κυριακή 17/6
Νέα Σμύρνη (18.00’) Δωδεκάνησος – Άτλας
Νέα Σμύρνη (20.00’) Μέγας Αλέξανδρος ’94 – Μαρούσι
Νέα Σμύρνη (22.00’) Τελετή Λήξης / Απονομές.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *