ροή ειδήσεων

Ρόδος: Θανατηφόρο τροχαίο - Θα «πληρώσουν» την ενοχή τους



Ένα θανατηφόρ τροχαίο ήρθε στην επιφάνεια μετά από 4 χρόνια το οποίο έλαβε χώρα στην επαρχιακή οδό Ρόδου-Λίνδου (Τσαϊρι) με απολογισμό τον θάνατο μιας 43χρονης Γερμανδίδας καθώς και τον τραυματισμό του συζύγου της (οδηγός) και ενός οδηγού ταξί.

Χθες στην αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου «παίχτηκε» η αυλαία με κατηγορούμενους τον 53χρονο οδηγό, σύζυγο της νεκρής 43χρονης και και το 29χρονο οδηγό ταξί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και σωματική βλάβη.

Η απόφαση του δικαστηρίου

Ένοχοι κρίθηκαν και οι δύο οδηγοί, όπου τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών για τον οδηγό ταξί για ανθρωποκτονία και σωματική βλάβη καθώς και φυλάκιση 6 μηνών στον 53χρονο Γερμανό για σωματική βλάβη.

Οι ποινές αυτές έχουν αναστολή τριών ετών.

Το ιστορικό του δυστυχήματος

Πριν από 4 χρόνια, στις 5 Ιουνίου 2014 και ώρα 7 παρά 10 το πρωί, ο 29χρονος οδηγός ταξί κινούμενος προς Λίνδο, συγκρούστησκε σφοδρά με τον 53χρονο Γερμανό που παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη θέλοντας να στρίψει αριστερά προς Αεροδρόμιο.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και είχε ως αποτέλεσμα και είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμός της 43χρονης Γερμανίδιας τουρίστριας που μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.Εκεί μεταφέρθηκε και ο 29χρονος οδηγός ταξί με τραύματα στο κεφάλι.

Στο σημείο είχαν σπεύσει και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδους για τον απεγκλωβισμό τους.

Παρά τις προσπάθεις των γιατρών η 43χρονη δεν τα κατάφερε και κατέληξε, ενώ ο σύζυγός της έδωσε τη δική του μάχη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείρας και τελικώς την κέρδισε.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *