ροή ειδήσεων

Λέρος: «Έβαζαν το παιδί να βλέπει πράξεις που κάνουν ο πατέρας και η μάνα…»



Ο μεγάλος αδερφός της οικογένειας - Εικόνα από την εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live


- Εξετάστηκαν τα παιδιά από γιατρούς και παίρνουν το δρόμο για την Αθήνα και "Το χαμόγελο του παιδιού" - Ο πατέρας παραδέχθηκε ότι θώπευε τον γιο του με νοητική υστέρηση για λόγους... ιατρικούς - Η θεία της οικογένειας μίλησε στην εκπομπή "ΤΑΤΙΑΝΑ live" για τα όσα της αποκάλυψε η ανήλικη κόρη του ζευγαριού - Ο μεγάλος γιος είπε ότι είχε θωπεύσει και μπροστά του τον μικρότερο αδερφό του


Συνεχίζεται η δύνη αποκαλύψεων για την πολύκροτη υπόθεση της Λέρου και την οικογένεια που φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τα ίδια της τα παιδιά. Ανάμεσα σε αυτά και ένα αγόρι με νοητική υστέρηση…

Ειδικά αυτό το παιδί, ήταν όλη μέρα μαζί με τον πατέρα του, όπως αποκάλυψαν άνθρωποι από το περιβάλλον της οικογένειας. Όπως είπε ο μεγαλύτερος αδερφός, μιλώντας στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live: «Όταν ήμουν μικρότερος, του έκανε χειρονομίες για πλάκα και απ΄ ότι είπε το παιδί, το κακοποιούσε σεξουαλικά… Μεγαλώνοντας και βλέποντας κατάλαβα ότι ήταν λάθος».



Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας, παραδέχθηκε στην απολογία του ότι θώπευε τον γιο του που ειχε νοητική υστέρηση αλλά… όπως είπε, το έκανε για λόγους ιατρικούς! Θυμίζουμε ότι μετά την απολογία τους, οι δύο γονείς κρίθηκαν προφυλακιστέοι ενώ τα παιδιά, αφού εξετάστηκαν σήμερα από γιατρούς (παιδοψυχολόγο και ιατροδικαστή) αναμένεται να πάρουν το δρόμο για την Αθήνα, όπου θα φιλοξενηθούν από «Το χαμόγελο του παιδιού».

Τα ευρήματα των γιατρών που εξέτασαν τα παιδιά, έχουν σταλεί ήδη στον εισαγγελά, για να αποφασιστεί αν θα αλλάξει η κατηγορία για τους δύο γονείς και από «ασέλγεια», μετατραπεί σε «βιασμό».
«Τα χτυπούσε πολύ τα παιδιά»

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή η θεία των παιδιών, όλα τους έχουν φάει πολύ ξύλο…

«Τα χτυπούσε πολύ τα παιδιά. Όλα έχουν κακοποιηθεί. Έτρεχαν στο σπίτι και ζητούσαν βοήθεια και τα βοηθούσαμε πάντα». Για το κορίτσι που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την τελευταία του κακοποίηση, η ίδια είπε: “(μου είπε ότι) δε θέλω να είμαι στο σπίτι με τον μπαμπά μου γιατί έχω αηδιάσει…Έβαλαν το παιδί να βλέπει πράξεις που κάνουν ο πατέρας και η μάνα”.
«Στο νοσοκομείο λέγαμε ότι μας χτύπησε ο πατέρας μας»

Σύμφωνα πάντως με τον μεγάλο γιο της οικογένειας, όταν ο ίδιος έφτανε στο νοσοκομείο χτυπημένος από τον ίδιο του τον πατέρα, ποτέ δεν έκρυψε την αλήθεια από γιατρούς και νοσηλευτές. Κανείς όμως από αυτούς, φαίνεται ότι δεν έκανε το αυτονόητο: Να καταγγείλλει την υπόθεση στις αρχές.

«Δε θα ξεχάσω στην τρίτη γυμνασίου που ήρθε να με πάρει από σχολικό πάρτυ και ήρθε και με τραβούσε και με χτυπούσε μπροστά στους συμμαθητές μου. Μια άλλη φορά με είχε χτυπήσει με φτυάρι… Όταν γύριζε από τη δουλειά ήταν νευριασμένος, δε μας άφηνε να βγούμε έξω, φώναζε, μας χτυπούσε… Πριν ένα χρόνο μου έσκισε το μάτι και τη μύτη και νοσηλεύτηκα και έκανα ράμματα… Εμένα και τον αδερφό μου τον δεύτερο, μας έχει στείλει στο νοσοκομείο από το ξύλο. Λέγαμε στο νοσοκομείο ότι μας χτύπησε ο πατέρας μας… ”




Πηγή: ΤΑΤΙΑΝΑ live

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *