ροή ειδήσεων

Τουρίστας ήθελε να παρακολουθήσει απογείωση αεροσκάφους στην Σκιάθο και η εμπειρία του είχε... άσχημο τέλος (pics & vid)



Βρετανός τουρίστας θεώρησε καλή ιδέα να παρακολουθήσει μία απογείωση στην Σκιάθο. Μόνο που η απόσταση ήταν πολύ κοντινή και η μηχανή του αεροσκάφους τον... πέταξε στον αέρα.



Είσαι στο αεροδρόμιο, με το καφεδάκι σου και παρακολουθείς τα αεροπλάνα ν' απογειώνονται και να προσγειώνονται. Πάντα περνάει ευχάριστα η ώρα με αυτό τον τρόπο όταν περιμένεις να έρθει η ώρα για την πτήση σου.



Τι συμβαίνει όταν αποφασίζεις να παρακολουθήσεις από πολύ κοντά μία απογείωση;

Ένας Βρετανός τουρίστας έκανε τις διακοπές του στην Σκιάθο. Εντυπωσιασμένος από τον διάδρομο απογείωσης, αποφάσισε να βρεθεί πίσω από την περίφραξη για να καταγράψει ένα αεροσκάφος πριν βρεθεί στον αέρα.




Κακή ιδέα.



Ο τύπος κατέγραψε αρχικά απογειώσεις μικρών αεροσκαφών, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν ήταν ανάλογο και με ένα Airbus A321-231.

Καθώς το αεροσκάφος ανέβαζε ταχύτητα κατά μήκος του διαδρόμου η κάμερα του τουρίστα βρέθηκε στον αέρα, ενώ ο ίδιος δεν κατάφερε να κρατήσει την ισορροπία του και εκτοπίστηκε.

«Πάντα χάζευα βιντεάκια από το αεροδρόμιο της Σκιάθου. Είναι εντυπωσιακό που βρίσκεται τόσο κοντά στην παραλία ο διάδρομος απογείωσης. Ήταν ένα από τα πράγματα που ήθελα να κάνω στη ζωή μου», είπε ο τουρίστας που κατάλαβε πως έπρεπε να κρατηθεί από κάπου για να καταγράψει την απογείωση!

Όπως και να χει τα πλάνα που τράβηξε είναι εντυπωσιακά:



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *