επικαιρότητα

Φοιτητές δώρισαν 3.360 ευρώ για δημιουργία ογκολογικής μονάδας στη ΡόδοΤα χρήματα προήλθαν από φιλανθρωπική δράση

Στη δωρεά ποσού ύψους 3.360 ευρώ για τη δημιουργία ογκολογικής μονάδας στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου προχώρησαν οι Σύλλογοι Δωδεκανησίων Φοιτητών Αθήνας – Πειραιά, Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου, Πάτρας και Ρεθύμνου.


Οι φοιτητές μάζεψαν χρήματα μέσα από φιλανθρωπική δράση ενώ, με ανακοίνωσή τους, ευχαριστούν Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθήνας και Πειραιά.


Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωσή τους

Οι Σύλλογοι Δωδεκανησίων Φοιτητών Αθήνας – Πειραιά, Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου, Πάτρας και Ρεθύμνου προχώρησαν σε δωρεά προς τον Σύλλογο Καρκινοπαθών με σκοπό τη συμβολή τους στην προσπάθεια της δημιουργίας του Ογκολογικού Τμήματος στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου. Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από την πραγματοποίηση φιλανθρωπικής εκδήλωσης στη Ρόδο τον Ιανουάριο του 2018, οι Σύλλογοι των Φοιτητών κατάφεραν να συγκεντρώσουν το ποσό των ‘’τριών χιλιάδων τρακοσίων εξήντα ευρώ’’ (€ 3.360) και στη συνέχεια, το προσέφεραν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Ρόδου. Με το ποσό αυτό αποκτήθηκαν έξι (6) καρέκλες, ειδικές για χημειοθεραπεία, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην κάλυψη των αναγκών του Ογκολογικού Τμήματος, αλλά και των συνανθρώπων μας που δίνουν καθημερινή μάχη με την ασθένεια αυτή. Τις ειδικές καρέκλες παρέλαβε η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών, κα Μαρία Κρητικού, υπογράφοντας ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, του Συλλόγου Καρκινοπαθών και των Συλλόγων Δωδεκανησίων Φοιτητών με όρο την αποκλειστική χρήση τους για τις χημειοθεραπείες του Ογκολογικού Τμήματος.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθήνας και Πειραιά που στηρίζει έμπρακτα κάθε μας προσπάθεια και με κάθε δυνατό τρόπο. Ευχαριστίες οφείλουμε και στα προηγούμενα Δ.Σ. των Συλλόγων που μέσα από το δικό τους έργο, μας έχουν δώσει την καθοδήγηση, την όρεξη και το κίνητρο να συνεχίσουμε την προσπάθεια για ενεργό εμπλοκή και δράση στην κάλυψη των αναγκών του τόπου μας. Τα τελευταία χρόνια οι Σύλλογοι Δωδεκανησίων Φοιτητών έχουν καταφέρει να ενισχύσουν την τοπική κοινωνία με δωρεές που ξεπερνούν τις ‘’είκοσι χιλιάδες ευρώ’’ (€ 20.000) και συνεχίζουμε δυναμικά.


Πηγή: https://www.parapolitika.gr

Σχόλια


Ακολουθήστε τα Παράπονα Ρόδου στο Google News! Κάντε κλικ εδώ
παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Βγάλτε στη φορα τούς βιασμους των κοριτσιών γιατι σιωπά η αστυνομια και η εισαγγελέας ντροπή

M M S

M M S