ροή ειδήσεων

Η ΕΜΥ προειδοποιεί: Έρχεται αφόρητη ζέστη τις επόμενες ημέρες



Καιρός - Έφτασε επιτέλους το... καλοκαίρι - Σύμμαχος των εκδρομέων ο καιρός τις επόμενες ημέρες - Ανεβαίνει ο υδράργυρος - Σε πολλές περιοχές θα ξεπεράσει τους 36 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)


Αφόρητη ζέστη φαίνεται πως θα έχει τις επόμενες ημέρες σε πολλές περιοχές της χώρας, καθώς ο υδράργυρος θα τραβήξει την ανηφόρα. Μάλιστα, αύριο, Πέμπτη (12/07/2018) η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ από την Παρασκευή θα ανέβει κι άλλο η θερμοκρασία.


Αναλυτικά, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), την Πέμπτη στην Αττική, ο καιρός προβλέπεται αίθριος και μόνο το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Παροδικές νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος ο καιρός. Παροδικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στην κεντρική Μακεδονία η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος ο καιρός. Παροδικές νεφώσεις το απόγευμα στα ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι ασθενείς μεταβλητοί 3 και στο Ιόνιο δυτικοί, βορειοδυτικοί 4 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος ο καιρός. Παροδικές νεφώσεις το απόγευμα στα ηπειρωτικά με πιθανότητα τροπικών βροχών στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 34 και κατά τόπους τους 35 βαθμούς Κελσίου.


Κυκλάδες, Κρήτη
Αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι δυτικοί, βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 31 κα στην Κρήτη τοπικά έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία από Παρασκευή

Την Παρασκευή (13/07) ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα, κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Το Σάββατο (14/07) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή (15/07) ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά ορεινά, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα δυτικά.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *