ροή ειδήσεων

Εκβίαζαν τον φούρναρη γιατί τάχα «κάτι βρήκαν στο ψωμί»!



Δυο γυναίκες στη Θεσσαλονίκη, εκ των οποίων η μία δικηγόρος, φέρονται ότι απαιτούσαν εκβιαστικά χρηματικό ποσό από αρτοποιό, ισχυριζόμενες ότι η μία από τις δύο βρήκε ξένο σώμα μέσα σε αρτοσκεύασμα που είχε παρασκευαστεί στο φούρνο του θύματος, προκειμένου να μη τον δυσφημίσουν.


Πρόκειται για μια 35χρονη και μια 38χρονη δικηγόρο, η οποία φέρεται να ενεργούσε κατ’ εντολή της πρώτης, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της εκβίασης από κοινού.

Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω κατά τη διάρκεια του ραντεβού που είχαν κλείσει για να λάβουν το προσυμφωνηθέν χρηματικό ποσό.

Η υπόθεση εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και η υπόθεση εκβίασης αφορούσε 27χρονο που έχει πρατήριο άρτου μαζί με τον 60χρονου πατέρα του, καθώς και έναν 65χρονο αρτοποιό.

Συγκεκριμένα, προηγήθηκε καταγγελία στην παραπάνω Υπηρεσία, σύμφωνα με την οποία, τόσο η 35χρονη, όσο και η 38χρονη που ενεργούσε κατ’ εντολή της πρώτης, με αφορμή ισχυρισμό της (35χρονης) ότι εντόπισε ξένο σώμα σε αρτοσκεύασμα που προμηθεύτηκε από το κατάστημα του 27χρονου και το οποίο είχε παραχθεί από τον 65χρονο, απαιτούσαν εκβιαστικά χρηματικό ποσό, προκειμένου να μη δυσφημιστούν οι επιχειρήσεις τους και να μην κινηθούν δικαστικές διαδικασίες.

Έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χτες το μεσημέρι, στο πλαίσιο προκαθορισμένης συνάντησης σε περιοχή της Πολίχνης, οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν, όταν παρέλαβαν από τον 65χρονο συμφωνηθέν χρηματικό ποσό.

Πηγή: dailythess

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *