ροή ειδήσεων

«Ελ. Βενιζέλος»: Προβλήματα και στις πτήσεις λόγω των πυρκαγιών και των ισχυρών ανέμων



Οκτώ πτήσεις έχουν ακυρωθεί, ενώ άλλες εννέα έχουν λάβει εντολή κατεύθυνσης προς άλλα αεροδρόμια - Στις προσγειώσεις τα περισσότερα προβλήματα - Πλέον οι πτήσεις εκτελούνται κανονικά
Προβλήματα και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έχουν προκαλέσει οι πυρκαγιές που μαίνονται στην Αττική τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όσες πτήσεις ήταν προγραμματισμένο να προσγειωθούν εκεί, ανακατευθύνονται σε άλλα, κοντινά αεροδρόμια -κατά κύριο λόγο στα νησιά. Προβλήματα υπάρχουν και με τις αναχωρήσεις, καθώς τα αεροσκάφη απογειώνονται με δυσκολία.


Πιο συγκεκριμένα, εννέα πτήσεις που προσέγγιζαν το αεροδρόμιο έλαβαν εντολή να κατευθυνθούν προς άλλα αεροδρόμια, εκτός Αττικής. Επίσης, οκτώ πτήσεις έχουν ακυρωθεί λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην Αθήνα και στην περιοχή του διεθνούς αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Σύμφωνα με το προσωπικό του αερολιμένα, τα περισσότερα προβλήματα έχουν διαπιστωθεί στις προσγειώσεις παρά στις αναχωρήσεις.


Ενδεικτικά, πτήσεις από Μήλο, Ηράκλειο και Ρόδο τελικά δεν προσγειώθηκαν στην Αθήνα, αλλά και αεροσκάφη από προορισμούς του εξωτερικού δεν κατάφεραν τελικά να προσεγγίσουν το «Ελ. Βενιζέλος».

Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση, κανονικά εκτελούνται πλέον οι πτήσεις στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ενώ εξαιτίας και μόνο των πολύ ισχυρών ανέμων στην Αθήνα και στην περιοχή του Αεροδρομίου, από το απόγευμα μέχρι και τις 20:30 το βράδυ είχαν ακυρωθεί οκτώ πτήσεις.

Εννέα πτήσεις έλαβαν εντολή να κατευθυνθούν για προσγείωση προς άλλα αεροδρόμια, ενώ υπήρξαν και αρκετές καθυστερήσεις .

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *