ροή ειδήσεων

«Εξωτικοί» πολιτικοί γάμοι στους… Λειψούς

Ειδυλλιακά σκηνικά, διακοπές μετά την τελετή, ρομαντισμός και φυσικό κάλλος



Ένα ακόμη προϊόν στην τουριστική τους φαρέτρα προσθέτουν ο δήμος Λειψών μαζί με τους επαγγελματίες του νησιού και τους τοπικούς φορείς. Την τέλεση «εξωτικών» πολιτικών γάμων.

Πρόκειται για μια προσπάθεια που στοχεύει στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου επισημαίνει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δήμαρχος Λειψών Φώτης Μάγγος, που τονίζει τις σημαντικές δυνατότητες που έχει το νησί στον τομέα αυτό. Ήδη τα τελευταία χρόνια υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για πολιτικούς γάμους στο νησί από ευρωπαϊκές χώρες.



Σύμφωνα με διεθνείς έρευνες, άνω του 50% των ζευγαριών που επιθυμούν να παντρευτούν στο εξωτερικό, επιζητούν έναν προορισμό που να συνδυάζει ειδυλλιακό σκηνικό και προϋποθέσεις για διακοπές μετά την τελετή, ενώ το 47% ταυτίζει τον ρομαντισμό με το φυσικό κάλλος ενός εξωτικού νησιού.

«Οι Λειψοί μπορούν να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις καθώς τα κορυφαία κριτήρια επιλογής προορισμού δεν αφορούν, τόσο, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις 5 αστέρων, όσο άλλα ποιοτικά στοιχεία όπως γαλαζοπράσινες παραλίες, αίσθηση της ιδιωτικότητας, τοπική κουλτούρα και εύρος εναλλακτικών δραστηριοτήτων που προσφέρει ο προορισμός χωρίς υπέρογκο κόστος» επισημαίνει ο κ. Μάγγος αναφέροντας ότι «ο τουρίστας που θέλει να παντρευτεί στο εξωτερικό είναι πλέον εκπαιδευμένος και υποψιασμένος, ζητώντας τρία πράγματα: Ποιότητα, ποιότητα και ποιότητα!».



Οι Λειψοί παρέχουν ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών για έναν εξωτικό γάμο που θα μείνει αξέχαστος στους νεόνυμφους αναφέρει ο δήμαρχος σε συνδυασμό με τα άλλα τουριστικά προϊόντα που έχουν αναπτυχθεί, όπως ο περιπατητικός και ο ποδηλατικός Τουρισμός καθώς και τα τοπικά εδέσματα, τα ήθη και έθιμα, «αλλά και η εξερεύνηση με σκάφος σε ορμίσκους και κρυφές παραλίες σε δεκάδες νησάκια που περιβάλλουν τους Λειψούς που υπόσχονται ένα ρομαντικό και αναζωογονητικό μήνα του μέλιτος, ιδανικό ξεκίνημα για ένα βίο ανθόσπαρτο».

Ήδη υπάρχει ζήτηση για την τέλεση γάμων στο νησί, με φόντο ονειρεμένα ηλιοβασιλέματα ή σε εξωτικές παραλίες και σε σημεία με εντυπωσιακή θέα το Αιγαίο, ενώ το νησί έχει «μπει και στο... στόχαστρο» επωνύμων από το εξωτερικό που αποφάσισαν να κάνουν τη νέα αρχή στη ζωή τους με αφετηρία τούς μαγευτικούς Λειψούς, όπως ο διάσημος Ιταλός παγκόσμιος πρωταθλητής ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας, Τζιοβάνι Φαμπρίτσιο Μαρία Σολντίνι.



Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην προσπάθεια αυτή, αναφέρει ο δήμαρχος διότι τα οφέλη για το νησί θα είναι σημαντικά κυρίως σε ότι αφορά την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και προς την κατεύθυνση αυτή θα υπάρξει ανάλογη προβολή και διαφήμιση μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *