ροή ειδήσεων

Άρχισαν οι αποζημιώσεις στους τουρίστες μετά το ‘κανόνι’ του Νάταλι Τουρς



Ο τουρ οπερέιτορ “Natalie Tours” πούλησε περίπου 10 χιλιάδες αεροπορικά ταξίδια μέχρι την 1η Οκτωβρίου που ανέρχονται στα 15 εκατομμύρια δολάρια (σχεδόν 958 εκατομμύρια ρούβλια). Το συνολικό ποσό των οικονομικών εγγυήσεων του ταξιδιωτικού πράκτορα είναι 150,5 εκατομμύρια ρούβλια. Αυτό δεν αρκεί για να δοθούν αποζημιώσεις στους πελάτες του, σύμφωνα με την Ρωσική Ένωση Τουριστική Βιομηχανίας.

“Εάν διαιρέσετε την οικονομική εγγύηση του ταξιδιωτικού πράκτορα ύψους 150,5 εκατομμυρίων ρουβλίων και την προσωπική αποζημίωση αστικής ευθύνης ύψους 6 εκατομμυρίων ρουβλίων σε όλους τους πελάτες, θα είναι 15,6 χιλιάδες ανά άτομο. Οι εγγυήσεις δεν είναι αρκετές για πληρωμές σε όλους τους πελάτες που υπέστησαν την ζημιά “, όπως ανακοινώθηκε.

Θυμίζουμε ότι στις 4 Ιουλίου 2018, ο τουρ οπερέιτορ “Natalie Tours” ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να πουλάει νέες εκδρομές και θα ακυρώσει όλες τις αιτήσεις πριν από την 1η Οκτωβρίου. Ο “Natalie Tours” δεν μπορεί πλέον να παρέχει υπηρεσίες στο εξωτερικό μετά την άρνηση των εταιρειών υποδοχής να εξυπηρετούν τους τουρίστες με πίστωση.

Σε σχετικές ανακοινώσεις που έγιναν από την Ρωσική Ένωση Τουριστικής Βιομηχανίας όλοι οι τουρίστες του “Natalie Tours” που είναι στο εξωτερικό θα επιστρέψουν στη Ρωσία τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Η εταιρεία έχει ήδη αρχίσει να καταβάλλει αποζημιώσεις στους πελάτες της. 
(kommesrant)

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *