ροή ειδήσεων

Για αναδιάρθρωση συνόρων Ελλάδας ‑ Αλβανίας μιλά ο Χαν



Ο Γιοχάνες Χαν, επίτροπος Διεύρυνσης της Κομισιόν, προέβη σε μια δήλωση που αφήνει πολλά αναπάντητα ερωτήματα, στα πλαίσια συνεδρίου για την ανάγκη επίτευξης συμφωνιών στα Βαλκάνια.

Ο κ. Χαν ανέφερε ότι αν υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αλβανία αυτό θα σημαίνει και αναδιάρθρωση των συνόρων.

«Νομίζω είδαμε στις διαπραγματεύσεις για το ζήτημα του ονόματος, και εάν υπάρξει συμφωνία μεταξύ Αλβανίας και Ελλάδας, γιατί εκεί πρόκειται για αναδιάρθρωση των συνόρων, αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό και κρίσιμο για τους πολίτες».

Ο κ. Χαν ανέφερε παρακάτω: «Συνεπώς εδώ χρειαζόμαστε ηγεσία αλλά χρειαζόμαστε και την ηγεσία για να γίνει αντιληπτό πως πρέπει να υπάρξουν αλλαγές στις κοινωνίες».

«Πρέπει να υπάρξουν αλλαγές στη νοοτροπία για να υπάρξει πραγματική πρόοδος στην πορεία προς την Ευρώπη» κατέληξε ο Ευρωπαίος Επίτροπος.

Μόλις χτες, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον Αλβανό ομόλογό του, Εντι Ράμα, κατά τη διάρκεια της Συνόδου για τα Δυτικά Βαλκάνια στο Λονδίνο, συζητώντας την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών των δύο χωρών.

Πάντως οι διπλωματικές πηγές ανέφεραν πως ενώ υπάρχει πλήθος θεμάτων που πρέπει να εξεταστούν και να συζητηθούν, οι δυο πρωθυπουργοί θεωρούν πως σύντομα θα υπάρξουν λύσεις για το κάθε ζήτημα.



E-Radio.gr Ειδήσεις

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/7/18 03:05

    ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΞΗ ΣΙΓΑ -ΣΙΓΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ ΜΠΕΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ-ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ.-ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ -Η ΚΟΨΙΜΟ ΚΟΡΔΕΛΛΩΝ ΣΕ ΕΓΚΑΙΝΙΑ Η ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ -ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ-- ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ''ΣΚΛΗΡΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ''. ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ .ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *