ροή ειδήσεων

Burger King: Ξεκίνησε τις προσλήψεις προσωπικού στην Ρόδο



Θέμα εβδομάδων είναι πλέον η λειτουργεία του πρώτου Burger King στην Ελλάδα καθώς η εταιρεία βρίσκεται στην φάση αξιολόγησης βιογραφικών


Το πρώτο Burger King στην Ελλάδα είναι πλέον γεγονός καθώς οι κατασκευαστικές εργασίες είναι σε προχωρημένο στάδιο και η εταιρεία SSP η οποία φέρνει την αμερικανική αλυσίδα στην χώρα μας έχει αναρτήσει αγγελίες για την πρόσληψη προσωπικού που θα στελεχώσουν το πρώτο κατάστημα το οποίο θα βρίσκεται στο αεροδρόμιο Διαγόρας της Ρόδου.


Συγκεκριμένα μέσω τριών αγγελιών που "τρέχουν" εδώ και λίγες ημέρες η SSP αναζητά άτομα για πλήρη απασχόληση ως ταμίες, προσωπικό κουζίνας και στην εξυπηρέτηση του καταστήματος παρέχοντας δωρέαν διαμονή για όσους αποφασίσουν να συνεργαστούν με την εταιρεία και να μετακινηθούν στην Ρόδο.
Με τη δεύτερη

Υπενθυμίζεται ότι είναι η δεύτερη απόπειρα για την έλευση των Burger King στην Ελλάδα καθώς στα τέλη του 2014 είχε αναλάβει την επέκταση της στην Ελλάδα η Burger King SEE η οποία πέρα από την χώρα μας είχε το master franchise σε Ιταλία, Ρουμανία και Πολωνία. Η οικονομική κατάσταση στην χώρα και συγκεκριμένα η περίοδος των capital controls που ακολούθησαν το επόμενο καλοκαίρι φαίνεται ότι πάγωσαν τα σχέδια επέκτασης.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *