ροή ειδήσεων

Το tweet του Λιμενικού που προκάλεσε αντιδράσεις και η απάντηση του υπ. Ναυτιλίας



Αντιδράσεις προκάλεσε μια ανάρτηση που έγινε χθες στον επίσημο λογαριασμό του Λιμενικού Σώματος και στην οποία αναφερόταν ότι «μετά το μνημόνιο θα φανεί το πραγματικό προφίλ αυτής της κυβέρνησης».

O διαχειριστής του λογαριασμού μάλιστα, που έκανε την ανάρτηση, άφησε, όπως φαίνεται, ανολοκλήρωτη τη συγκεκριμένη φράση.



Μετά τις αντιδράσεις, το υπουργείο Ναυτιλίας εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία, η συγκεκριμένη φράση ήταν απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε χθες ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και η δημοσίευση της «οφείλεται σε αστοχία της αυτόματης διασύνδεσης των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του Υπουργείου με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Λιμενικού Σώματος».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Διευκρινίσεις του ΥΝΑΝΠ Π.Κουρουμπλή αναφορικά με δημοσίευση σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης του Λιμενικού Σώματος

Με αφορμή τη λανθασμένη δημοσίευση του τίτλου από δελτίο τύπου του ΥΝΑΝΠ Π.Κουρουμπλή για τη συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, δημοσίευση η οποία έγινε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Λιμενικού Σώματος, το γραφείο του Υπουργού διευκρινίζει ότι:

1. Η συγκεκριμένη δημοσίευση οφείλεται σε αστοχία της αυτόματης διασύνδεσης των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του Υπουργείου με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Λιμενικού Σώματος. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι το κείμενο που δημοσιεύτηκε ήταν μισό.

2. Αποτελεί πάγια τακτική του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή να μην αναμιγνύει το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή στις πολιτικές του αντιπαραθέσεις».

Υπευθυμίζεται ότι στη συγκεκριμένη συνέντευξη ο κ. Κουρουμπλής είχε δηλώσει ότι «οι κινήσεις μετά το μνημόνιο θα δείξουν το πραγματικό προφίλ αυτής της κυβέρνησης και αυτό τρέμει η αντιπολίτευση».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *