ροή ειδήσεων

Αυγουστιάτικες προσφορές διακοπών από ξενοδόχους για Έλληνες έως 60%

Οι εκπτώσεις σε 5στερα και 4στερα ξενοδοχεία μέσω διαδικτύου.



Στους Έλληνες ταξιδιώτες, που ως γνωστόν καταφεύγουν σε κρατήσεις δωματίων ξενοδοχείων για τις διακοπές τους την τελευταία στιγμή, απευθύνονται κατά κύριο λόγο με δελεαστικές προσφορές, για το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου και το πρώτο 10μερο του Σεπτεμβρίου, αρκετοί ξενοδόχοι σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς προκειμένου να καλύψουν αδιάθετες κλίνες λόγω μειωμένης πληρότητας.

Οι προσφορές ξενοδόχων με 4στερα η 5στερα ξενοδοχεία με εκπτώσεις που φτάνουν και το 60% παρέχονται μέσω ηλεκτρονικών πλατφορμών και αφορούν κατά βάση ξενοδοχεία υψηλής δυναμικότητας κλινών στη Βόρεια και Δυτική Ελλάδα,αλλά και σε δημοφιλή νησιά των Κυκλάδων ,στην Κέρκυρα,τη Ρόδο,τη Χαλκιδική κ.λ.π.. Στις περιπτώσεις αυτές οι εκπτωτικές προσφορές γίνονται ανάρπαστες και όπως είναι φυσικό εξαντλούνται αμέσως.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα εκπτωτικών προσφορών διαμονής σε 4στερα και 5στερα ξενοδοχεία για τις τελευταίες Αυγουστιάτικες ημέρες και το πρώτο 10μερο του Σεπτεμβρίου (λίγο πριν ανοίξουν τα σχολεία) μπορεί κανείς να αλιεύσει πάμπολλες μέσω των τουριστικών ιστοσελίδων.

*Στο Λιτόχωρο Πιερίας 4στερο ξενοδοχείο διαθέτει δωμάτια με έκπτωση 60% για 3 διανυκτερεύσεις σε 3μελείς οικογένειες με ημιδιατροφή προς 345 ευρώ για το τελευταίο διάστημα του Αυγούστου, ενώ 5στερο στα Γιάννενα για ίδιο αριθμό διανυκτερεύσεων προς 358 ευρώ μέχρι τα τέλη Αυγούστου και 326 ευρώ για 3 διανυκτερεύσεις από 1-10 Σεπτεμβρίου.


*Στην Αρχαία Ολυμπία 4στερο ξενοδοχείο προσφέρει δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή για δύο διανυκτερεύσεις έως στις 24 Αυγούστου προς 179 ευρώ (έκπτωση 40%) και 169 ευρώ από 25 Αυγούστου μέχρι στις 17 Σεπτεμβρίου.

*Στη μαγευτική Θάσο 5στερο ξενοδοχείο διαθέτει δωμάτια σε οικογένειες από 25 Αυγούστου -7 Σεπτεμβρίου με ημιδιατροφή και 3 διανυκτερεύσεις από 165 ευρώ τη διανυκτέρευση.

*5στερο στο Βόλο παρέχει έκπτωση 60% στα 354 ευρώ για μετά τις 24 Αυγούστου,ενώ ακόμη και στο Καρπενήσι 5στερη διαμονή μπορεί να στοιχίσει 169 για δύο διανυκτερεύσεις (έκπτωση 58%)μέχρι τα τέλη Αυγούστου ,και 189 ευρώ σε άλλο 5στερο ξενοδοχείο στην ίδια πόλη για το διάστημα μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Υ.Σ Ο κατάλογος των εκπτώσεων και προσφορών ξενοδοχείων δεν έχει τέλος καθώς σχεδόν αμέσως αρκετοί τυχεροί αρπάζουν τις ευκαιρίες,αλλά ωστόσο καθημερινά προστίθενται νέες προσφορές από τα ίδια η άλλα ξενοδοχεία σε ουκ ολίγους τουριστικούς προορισμούς ,μιας και η καλοκαιρινή τουριστική σεζόν βαίνει,κατά τα άλλα , προς το τέλος της .

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *