ροή ειδήσεων

Στον Κολοσσό Ρόδου ο Άσκα



Μια σημαντική μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσει ο Κολοσσός Ρόδου, καθώς έκανε δικό του τον Άιβαν Άσκα για την ερχόμενη σεζόν.



Μια πολύ ποιοτική κίνηση, για τις θέσεις των φόργουορντ, ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Κολοσσός Ρόδου. Η ομάδα του Νίκου Βετούλα αναζητούσε στην αγορά έναν παίκτη με εμπειρία, αλλά και παραστάσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα και ο... εκλεκτός βρέθηκε.


Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA αυτός θα είναι ο Άιβαν Άσκα, ο οποίος κατά το παρελθόν πέρασε δύο φορές από το ελληνικό πρωτάθλημα. Η πρώτη φορά ήταν τη σεζόν 2013-14, όταν φόρεσε τη φανέλα του Ικάρου Χαλκίδας, ενώ η δεύτερη ήταν στο φίνις της σεζόν 2016-17, όταν και αγωνίστηκε για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Ο 28χρονος φόργουορντ από την Φλόριντα αγωνίστηκε στην Νανσί την περσινή σεζόν, με την οποία μέτρησε 10,8 πόντους, 5,6 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ σε 34 παιχνίδια με την γαλλική ομάδα.

Λίγη ώρα αργότερα, μάλιστα, η ομάδα της Ρόδου ανακοίνωσε τον εκρηκτικό άσο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ivan Aska.

Ο Aska είναι γεννημένος στις 26 Ιουνίου του 1990, έχει ύψος 2,03μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5». Έχει καταγωγή από τις Παρθένες Νήσους, αλλά είναι μεγαλωμένος στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα τα έκανε στο Βέλγιο τη σεζόν 2012/13, ενώ η επόμενη τον βρήκε στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ικάρου Χαλκίδας. Έκτοτε, μετακόμισε στο Πουέρτο Ρίκο και στη συνέχεια αγωνίστηκε στο Ισραήλ και στη Νότια Κορέα, για να επιστρέψει στη χώρα μας τον Μάρτιο του 2017, φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Πέρυσι, ο Aska ήταν στη Γαλλία και τη Νανσί, με την οποία είχε κατά μέσο όρο 10,8 πόντους, 5,6 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *