ροή ειδήσεων

Γνωστός Ροδίτης τραγουδιστής ντύνεται γαμπρός για τρίτη φορά



Τρίτο στεφάνι!


Ο Γιώργος Δασκαλάκης, ενάμιση χρόνο αφότου εγκατέλειψε τις μεγάλες πίστες για να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στη γενέτειρά του, τη Ρόδο, θα ντυθεί (ξανά) γαμπρός στο πλευρό της Κατερίνας Παπαχατζή.

Ο νησιώτης καλλιτέχνης και η γλυκιά συντοπίτισσά του θα παντρευτούν τον Οκτώβριο στο ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο νησάκι Τέλενδος, με καλεσμένους συγγενείς και φίλους. Με φόντο το υπέροχο ηλιοβασίλεμα, το ευτυχισμένο ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους αγάπης και πίστης.
«Το λάθος του γιατρού μου τον θάνατο θα έπρεπε να είχε φέρει, μα φαίνεται ένας άγγελος πως μου κρατά το χέρι» ήταν η μαντινάδα που αφιέρωσε πρόσφατα ο Γιώργος Δασκαλάκης στη μέλλουσα σύζυγο του.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με την «Espresso», το άλλοτε «χρυσό» παιδί της δισκογραφίας πέρασε τους τελευταίους μήνες σοβαρά προβλήματα υγείας και εκείνη δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του. Ο Γιώργος Δασκαλάκης, που ζύγιζε 267 κιλά και έπεσε στα 80 έπειτα από δύο σοβαρές επεμβάσεις, εκτίμησε την αμέριστη αγάπη και το ενδιαφέρον της γι' αυτόν και τη θέλει κοντά του.



Η Κατερίνα είναι για εκείνον η χαρά της ζωής, γι' αυτό και αποφάσισε -μετά την έκδοση του συναινετικού διαζυγίου από την πρώην σύζυγο ' του- να επισημοποιήσει τη σχέση τους. Η μέλλουσα σύζυγος του έχει ακόμη έναν γάμο στο ενεργητικό της και είναι μητέρα δύο παιδιών, όπως άλλωστε και ο γνωστός τραγουδιστής, πατέρας ενός αγοριού και ενός κοριτσιού. Οσο για τον κουμπάρο, πιθανότατα θα τους παντρέψει ο επιχειρηματίας Ντίμης Ζησίδης, καλός φίλος του ζευγαριού.

Το γαμήλιο γλέντι, ανοιχτό για τους πολλούς φίλους και γνωστούς, θα γίνει στο εστιατόριο του γαμπρού, το Blue Coast, στην περιοχή της Κρεμαστής. Εκεί κάθε εβδομάδα γίνεται παρέλαση επωνύμων με Ιiνe εμφανίσεις των μεγαλύτερων ονομάτων του ελληνικού πενταγράμμου: Από τον Σταμάτη Γονίδη, τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Λευτέρη Πανταζή και την Αντζελα Δημητρίου έως τους αδελφούς Διονυσίου, Αγγελο και Στέλιο, που θα εμφανιστούν τις επόμενες ημέρες.

gossip-tv

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *