ροή ειδήσεων

Ρατσισμός κατά Ελλήνων στα ξενοδοχεία της Ρόδου


Αναγνώστης: Θα ηθελα να γινει μια αναφορά στο ρατσισμό κατα των ελλήνων υπαλλήλων στα ξενοδοχεία. Οπως ξέρετε στα ξενοδοχεία ολα στη ροδο οι πληρότητα υπαλλήλων είναι αλλοδαποί Αλβανοί κατα πρώτον Βούλγαροι και Ρουμάνοι δεν εχω πρόβλημα με τους ανθρώπους κάθε αλλο δουλεύουν για να ζήσουν οπως ολοι μας ομως καί μεσα σε αυτούς καί ολοι οι έλληνες αλλά δεν δέχομαι ολοι οι υπεύθυνοι διεύθυνση ξενοδοχείων σεφ μαιτρ κσι τα λοιπα σε περίοδο που ο έλληνας παλεύει για να ζησει με τόσους φόρους νσ αντιμετωπίζετε ως κατώτερος των αλλοδαπών αυτοι οι υπεύθυνοι έλληνες ντρέπομαι που υπαρχουν τέτοιοι έλληνες προϊστάμενοι να μας αντιμετωπίζουν ως 2η διαλογή αυτοί για εμενα ειναι οι γενίτσαροι της σύγχρονης ιστορίας κσι δεν θελω να αναφερθώ δημοσίως γιατι μετα θα ψαχνω για δουλειά και ειμαι φτωχός άνθρωπος ενω οι αλλοδαποί μολις κάνουν κατι τους βρίσκουν δουλειά σε άλλο πόστο αμεσως για τους έλληνες τιποτα.
Ευχαριστώ που με ακούσατε παρακαλώ για αυτο το πρόβλημα των Ελλήνων υπαλλήλων στα ξενοδοχεία με την αντιμετώπιση που εχουν από τους προϊσταμένους έλληνες παύλα γενίτσαρους

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/8/18 15:59

    ΜΗΠΩΣ Ο ΜΕΛΛΩΝ ......ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΡΟΔΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/8/18 17:36

    Έχεις δίκιο. Και εδώ που δουλεύω τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/8/18 22:50

    τι δεν εχεται καταλαβει ? με νομο τα ξενοδοχεια θα πρεπει να εχουν 10% Ελληνες υπαλληλους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ξενοδοχεία σήμερα έχουν καταντήσει γαλέρες. Και μια Ισπανική παροιμία λέει. "Πρέπει να είσαι λέρα για να κυβερνάς γαλέρα"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/8/18 06:03

    Επιτέλους καποιος μίλησε είμαστε μειονότητα στα ξενοδοχεία οι Έλληνες ακούς μόνο Αλβανικά αφού λέω θα τρελαθώ πια δεν φτάνει που δεν μας πάνε....κ μας κατηγορούν συνέχεια....κ μας βγάζουν άχρηστους τους δίνουν τα καλυτερα πόστα τους έχουν στα όπα όπα κ είναι οι πιο πατσατσουληδες κ βρωμιααααα......κ αν μιλήσει Έλληνας γιατί αδικείται απευθείας χαρακτηρίζεται γλώσσας κ ότι αντιμηλαει κ αυτοί από πίσω κοροϊδευουν τους προιπροϊσταμένους...πραγματικα με λυπει το γεγονός ότι αισθάνομαι ξένος στην χώρα μου κ δέχομαι ρατσισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/8/18 08:51

      Λυπάμαι που φτάσαμε σε αυτό το σημείο,να μιλάμε μόνο για ρατσισμό. Πιθανών οι "ξένοι" το εχουν βιώσει τόσα χρόνια να τους αποκαλούνε "κωλο ....." και δεν τους κάνει πια εντύπωση, κάνουν την δούλειά τους, πότε πληρώνονται ποτε οχι οπως όλοι μας και παμε παρακάτω ...Υπομονή, δεν μας φταίνε οι ξένοι,

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/8/18 22:31

      Κανεις λάθος....το άρθρο είναι συγκεκριμένο...για τον ρατσισμό κ το μπουλινγκ που δέχονται οι Έλληνες από τους αλλοδαπούς οπότε αυτοί φταίνε οι ξένοι....γιατί πάντα ξένοι θα είναι κ πότε δεν θα πονέσουν την Ελλάδα μας κ οι προϊστάμενοι φταίνε περισσότερο ήδη υπάρχουν προϊστάμενοι αλλοδαποί σε λίγα χρόνια να δείτε καλά να πάθετε που τους λυπάστε μας σπάνε τα νεύρα να χάνουμε την δουλειά μας βρε άντε από εκεί....ζούνε τόσα χρόνια Ελλάδα κ ούτε την γλώσσα δεν δέχονται να μάθουν καλά κ σωστά κ δουλεύουμε μαζί κ μιλάνε Αλβανικά μεταξύ τους κ μας κοροϊδεύουν κ μας θάβουν όλα στραβά τα βρίσκουν στους Έλληνες.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος10/8/18 08:38

    Όταν οι γλύφτες διευθυντές,manager του κο@λου για να μην φανεί η ασχετοσύνη που τους δέρνει παίρνουν άχρηστους αλλοδαπούς αυτά θα συμβαίνουν...
    Ο λαλίστατος Σταμούλης και τα συντρόφια γαργάρα η σιωπή τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/8/18 17:23

      Το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει και οι μεγάλοι ελληναράδες αυτοί που λες είναι οι χειρότεροι ελληνες

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος10/8/18 16:44

    Όλοι μιλάμε και κατηγοραμε την κυβέρνηση τον Τσίπρα και κάθε κυβέρνηση που πέρασε από αυτόν τον τόπο και σωστά γιατί ρήμαξε την Ελλάδα και ενώ πονάμε για αυτό τον κατήφορο που μας έβαλαν μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας αντί να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον σε αντίθεση με τις κυβερνήσεις και οι ξενοδοχείο το μόνο που τους νοιάζει είναι πως θα αυγατισουν τα δισεκατομμύρια άλλα Όχι ο Έλληνας αυτοί είμαστε άξιοι της μοίρας μας όσο για τους διάφορους μάνατζερ διευθυνταδες ίδια ρε είσαστε Έλληνες απόδειξη αγαπάτε την Ελλάδα?αγαπάτε τον Έλληνα?αποδείξετε Όχι να πολεμάτε τον Έλληνα φτανει πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/8/18 14:25

    ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ,ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΡΑΤΣΙΣΜΟ,ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ "ΤΖΑΜΠΑ",ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ.ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΑΝ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΣΩΣΤΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ ,ΟΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΦΘΗΝΑ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ,ΑΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ.
    ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ,ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ,ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΤΑΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΘΗΝΙΑΡΙΚΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/8/18 16:41

      Δεν δουλεύουν καθόλου τζάμπα.....μια χαρά πληρώνονται καλύτερα κ από τους Έλληνες κ τους δίνουν κ τα καλύτερα πόστα κ τα λιγότερα ρεπό....κ αν πάρουν Κυριακή ρεπό κάνουν επανάσταση.....ααααα κ μετά πάνε βέβαια κ στην άλλη δουλειά τους!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/8/18 18:14

      Συγνώμη;;;;;Ποιοι δουλεύουν τζάμπα οι αλλοδαποί;;;;;Μια χαρά αμοιβονται....οι απολαβές τους κ οι μέρες εργασίας τους είναι περισσότερες από τους Έλληνες....κ ούτε καν δημοτικό δεν έχουν βγάλει κ δουλεύουν χωρίς να ξέρουν όχι μονο μια ξένη Γλωσσα αλλά ούτε καν την γλωσσα τηςχωρας που ζουν δλδ ΕΛΛΗΝΙΚΑΑΑΑ

      Διαγραφή
  9. ΑΝΤΏΝΗΣ ΔΙΑΚΆΚΗΣ20/8/18 21:32

    Καλησπέρα σας,

    Σεβαστές όλες οι απόψεις, παρόλα αυτά από την αρχή της σεζόν ψάχνουμε καμαριέρες αλλά δυστυχώς δεν εμφανίζονται. Κατά καιρούς έρχεται κάποια η οποία δεν γνωρίζει την δουλειά καθόλου. Οι Ελληνίδες πλέον δεν κάνουν αυτή την δουλειά, όσο μπορώ να κρίνω από τα βιογραφικά και τις αιτήσεις που λαμβάνω. Μάγειρες δεν βρίσκαμε στη Ρόδο φέραμε από Θεσσαλονίκη. Νομίζω ότι δουλειές υπάρχουν στον κλάδο μας, σωστοί επαγγελματίες δεν υπάρχουν, γιατί έχουμε καθησυχάσει εμείς οι Έλληνες και δεν βλέπουμε πώς να βελτιώσουμε τις δεξιότητες μας (σερβιτόροι δεν γνωρίζουν πως γίνεται το κρασί και η σαμπάνια, υπάλληλοι υποδοχής γνωρίζουν μόνο Αγγλικά κλπ) απλά οι αλλοδαποί είναι πιο παραγωγικοί. Δεν προτιμούνται έναντι των Ελλήνων, δεν αποκλείω βέβαια ότι συμβαίνουν και αυτά.

    Με εκτίμηση,

    Αντώνης Διακάκης
    Διευθυντής Ξενοδοχείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *